ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Mε ειδικά στοιχήματα θα πάμε στη Λιγκ 1 ελπίζοντας ότι θα πάμε ταμείο μένοντας μακριά απο σημεία.

253 Μόρκαμπ-Γουίμπλετον

Η Μόρκαμπ βγάζει, αν και νεοφώτιστη, μια πολύ καλή δυναμική στην έδρα της, (2-0-1) , επικρατώντας μάλιστα, στο τελευταίο ματς, με 1-0 της Σέφιλντ Γουένστει. Μάλιστα, εντός έδρας, έχει 3-1 τέρματα κάτι που δείχνει ότι προσέχει πολύ τα μετόπισθεν της και δεν δέχεται εύκολα γκολ.

Από την άλλη, η Γουίμπλετον είναι μία άκρως επιθετική ομάδα ,που βγάζει θέαμα αλλά όχι πάντα την ουσία. Εντός δεν έχει χάσει (1-2-0), αλλά έχει δύο ισοπαλίες, ενώ εκτός μετρά 1-1-1 και τέρματα 4-4, πιο πρόσφατη έξοδος το 2-2 με την Ιπσουιτς. Στο Λίγκ τρόφι έκανε ένα εντυπωσιακό 5-3 απέναντι στην Πόρτσμουθ.

Προϊστορία: 2-2-1 ,τελευταίο ματς το 2016(2-1 η Μόρκαμπ)

Εκτίμηση: Το ματς είναι κλασικό 1Χ2…Η λογική των δύο παραπέμπει σε γκολ γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

258 Σάντερλαντ-Ακρινγκτον

Για ακόμα μία χρονιά η Σαντερλατ ξεκινάει με όνειρα ανόδου αλλά ελπίζει αυτή τη φορά να τα πραγματοποιήσει . Είναι πρωτοπόρος, αήττητη εντός έδρας(3-0) και με καλή ισορροπία σε άμυνα και επίθεση (6-2 τέρματα) .Επιστρέφουν απόντες απο την άμυνα ,κυρίως και στόχος είναι το 4 στα 4 στο σπίτι και η παραμονή στην κορυφή.

Από την άλλη ,αντίπαλος της είναι η συμπρωτοπόρος Ακρινγκτον. Και αυτή είναι αήττητη εντός (3–0-0) ,αλλά εκτός έδρας έχει θέματα (1-0-2). Κέρδισε την Κρου, αλλά έχασε από Γουίκομπ και Ντόνς. Θέλει να βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία μακριά απο την έδρα της και αυτό είναι ένα στοίχημα για τον προπονητή.

Προϊστορία : Παράδοση με δύο ισοπαλίες την τελευταία δεκαετία (2-2 το 19 και 3-3 πέρυσι.)

Εκτίμηση: Στατιστικά, στην 6η αγωνιατική πολλές απο τις προωτοπόρους γκελάρουν. Το έχει πάθει και η Σέφιλντ την πρώτη χρονιά που έπεσε από την Τσάμπιονασιπ. Αυτά τα 1.58 του άσου είναι φοβιστικά και για αυτόα θα πάω με τα πολλά γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over

(Visited 5 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x