Uncategorized

Λιγκ 2

Λιγκ 2
Spread the love

O άσος της Χαρτλπουλ είναι ένα δυνατό σημείο σε υψηλή απόδοση που μπορεί να μας πληρώσει καλά.

269 Φόρεστ- Νορθάμπτον

Μετά την ήττα -σοκ απο την Πόρτ Βέιλ, εντός έδρας, η Φόρεστ πήρε “λευκή” και κυρίως “εύκολη” ισοπαλία απο την Εξετερ. Θετικό το ότι δεν δλεχτηκε γκολ ,αρνητικό το ότι δσεν σκόραρε για δεύτερο σερί ματς. Παραμένει συμπρωτοπόρος με τη Χαρογκέιτ(13 βαθμοί), εντός έχει 2 -0 -1. Η απουσία του δημιουργικού χαφ ,Ανταμς είναι θέμα.

Η Νορθάμπτον είναι μία ομάδα που τη χαρακτηρίζει ο κυνισμός. Προσοχή στην άμυνα, καλό πλάνο απο τον προπονητή και κυρίως υπομονή. Στο -3 απο την κορυφή ,αήττητη εκτός έδρας με μία νίκη και μία ισοπαλία χωρίς να έχει δεχτεί γκολ.

Προϊστορία: Ενα ματς την τελευταία δεκαετία (2-1 ) το 2019.

Εκτίμηση: Εκανε ρεπό…στην επίθεση η Φόρεστ ενώ η Νορθάμπτον έχει φτιάξει τοίχο. Ωστόσο θα το ρισκάρω και θα πάω με το Over θεωρώντας ότι μία ομάδα δεν μπορεί να έχει τόσο συνέπεια στην άμυνα της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over

270 Xάρτλπουλ-Μπριστολ Ρ.

Μετά απο δύο νίκες και καλές εμφανίσεις ,η Χαρτλπουλ έχασε απο την Τρανμίρ, πληρώνοντας το γεγονός ότι δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της δόθηκαν. Είναι ψηλά στη βαθμολογία με μόνο νίκες ,εντός έδρας(3-0-0) ,ενώ με λίγες εξαιρέσεις βγάζει συνέπεια στην άμυνα.

Οι Ρόβερς δεν έχουν κερδίσει ακόμα εκτός (0-1-2) και έχουν θέματα με την άμυνα τους καθώς το 23-7 στη διαφορά τερμάτων μοιάζει μεγάλο ως παθητικό ,αλλά τα τέσσερα τα έχει δεχτεί απο την Εξετερ. Στο τελευταίο ματς έμκανε απόλυτα επαγγελματική νίκη ,που δεν άξιζε, με 1-0 κόντρα στην Κροουλι.

Προϊστορία: 1-0-1 ,πιο πρόσφατο το 0-3 του 2016.

Εκτίμηση: Θα πάω με τον άσο εμπιστευόμενος την Χάρτλπουλ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 8 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x