ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Άρσεναλ- Νόριτς

Πρέμιερ Λιγκ: Άρσεναλ- Νόριτς
Spread the love

Στο Emirates η Άρσεναλ υποδέχεται την Νόριτς και να ρίξει κάποιος μια πρόχειρη ματιά στην βαθμολογία θα διαπιστώσει πως έρχονται αντιμέτωπες οι δυο ομάδες που είναι στο πάτο του σχετικού πίνακα με μηδέν βαθμούς συγκομιδή και -9 στα τέρματα.

Οι “κανονιέρηδες” έχουν πραγματοποιήσει το χειρότερο ξεκίνημα ever στην κατηγορία και στην περίπτωση τους οι αριθμοί ( 3/3 ήττες και 0-9 τέρματα) αποτυπώνουν την ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουν όλοι στον Λονδρέζικο σύλλογο.

Ο Αρτέτα βρίσκεται ήδη υπό πίεση αλλά εάν δεν καταφέρει να κερδίσει ούτε την νεοφώτιστη Νόριτς τότε θα μπει σε πραγματικούς μπελάδες αναφορικά με την δουλειά του.

Εκτός δράσης είναι ο τιμωρημένος Τσάκα και ο τραυματίας Ελνένι ενώ την ίδια ώρα αμφίβολοι είναι ο Εμίλ Σμιθ Ρόου και ο Πέπε οι οποίοι είναι άρρωστοι.

Τα “καναρίνια” με το “καλημέρα” στην Πρέμιερ Λιγκ βιώνουν τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες που έχει η συγκεκριμένη κατηγορία.

Μετράνε ήδη 3/3 ήττες με τέρματα: 1-10 αφού αρχικά έχασαν με 0-3 και 0-5 από Λίβερπουλ και Μ.Σίτι ενώ την τελευταία και πιο πρόσφατη αγωνιστική “λύγισαν” από την Λέστερ εντός έδρας με 1-2 στην ομολογουμένως πιο ανταγωνιστική μέχρι τώρα εμφάνιση τους.

Συνολικά αριθμούν 13 διαδοχικές ήττες στην μεγάλη κατηγορία εκ των οποίων οι 7 επίσης συνεχόμενες είναι εκτός έδρας.

Από τεστ πριν από την σέντρα θα περάσουν οι: Μπαλί Μουμπά, Πουαχέτα και ο Χρήστος Τζόλης. Ο έτερος Έλληνας διεθνής ο Γιαννούλης είναι τραυματίας.

Προϊστορία: Η Άρσεναλ έχει χάσει μόλις 2/18 παιχνίδια της απέναντι στην Νόριτς μετρώντας ωστόσο και 7 ισοπαλίες. Όμως στα 6/7 πιο πρόσφατα εντός έδρας όχι μόνο έχει κερδίσει αλλά έχει σκοράρει τουλάχιστον από τρία γκολ ανά 90λεπτο.

* Εκτιμώ πως με τις επιστροφές πολλών βασικών παικτών η Άρσεναλ θα σκάσει το ρόδι και θα πετύχει την “παρθενική” της νίκη στο νέο πρωτάθλημα. Ενδεχομένως και με πάνω από ένα γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 + Over 1,5

(Visited 16 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x