ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Κρίσταλ Πάλας- Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ:  Κρίσταλ Πάλας- Τότεναμ
Spread the love

Στο Selhurst Park η Κρίσταλ Πάλας αντιμετωπίζει την Τότεναμ στο μίνι- Λονδρέζικο ντέρμπι με το οποίο ανοίγει το μεσημέρι του Σαββάτου η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος μετά την 10ημερη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Οι “Αετοί” του Λονδίνου ακόμη δεν έχουν κάνει σεφτέ στις νίκες από την έναρξη του πρωταθλήματος με τον νεοφερμένο Πατρίκ Βιεϊρά στον πάγκο τους.

Αρχικά έχασαν από την Τσέλσι ( 0-3) και στην συνέχεια μάζεψαν δυο ισοπαλίες απέναντι σε Μπρέντφορντ (0-0) και Γουέστ Χαμ (2-2).

Στα δυο τελευταία τους αυτά παιχνίδια πήραν πάντως περισσότερα από αυτά που ενδεχομένως να άξιζαν με βάση την εικόνα τους.

Μην ξεχνάμε πως έχουν τις λιγότερες προσπάθειες στην επίθεση (20) αλλά και τις λιγότερες προσπάθειες στην εστία ( 5) από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία.

Δεν έχουν βρει δίχτυα στα 4/5 επίσημα πρώτα τους παιχνίδια στην σαιζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Τότεναμ με τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο στον πάγκο της έχει πραγματοποιήσει ιδανική εκκίνηση στην Πρέμιερ Λιγκ αφού αριθμεί 3/3 σε νίκες με μηδέν παθητικό και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πολύ σημαντικό τα τρία διαδοχικά clean sheet αφού θεωρητικά είναι η πιο αδύναμη γραμμή στο ρόστερ τους.

Ο Χάρι Κέιν άρχισε να βρίσκει δίχτυα ξανά – έστω και στην εθνική- αλλά δεν θα έχει δίπλα τον τον Σον που επέστρεψε τραυματίας από τις εθνικές ομάδες.

Επίσης οι: Λο Σέλσο- Κριστιάν Ρομέρο και Ντάβιντσον Σάντσες είναι σε καραντίνα.

Προϊστορία: Η Τότεναμ είναι αήττητη στα 10/11 πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Πάλας.

* Η Πάλας δεν έχει κερδίσει κανένα από τα 11 τελευταία της Λονδρέζικα ντέρμπι.

Την ίδια ώρα η Τότεναμ αριθμεί 4/5 νίκες με τον Νούνο στον πάγκο της με μηδέν παθητικό. Σε combo εδώ το Χ2 με το Under 3,5 για πιο safe καταστάσεις.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2+ Under 3,5

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x