ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Λέστερ- Μ.Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Λέστερ- Μ.Σίτι
Spread the love

Στο King Power η Λέστερ περιμένει την Μ.Σίτι λίγες μόλις εβδομάδες μετά την νίκη της με 1-0 στον τελικό του Community Shield απέναντι τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Οι “Αλεπούδες” ζορίστηκαν αλλά κέρδισαν την νεοφώτιστη Νόριτς με 2-1 εκτός έδρας πριν την διακοπή και έτσι με συγκομιδή 2-0-1 βρίσκονται στην εκκίνηση του πρωταθλήματος περίπου στην μέση της βαθμολογίας.

Ο Μπρένταν Ρότζερς – με 250 παιχνίδια στην μεγάλη κατηγορία εκ των οποίων οι 120 είναι νίκες και οι 72 ήττες- έχει ανησυχήσει με τα κενά που έχει η ομάδα του στα μετόπισθεν και δούλεψε σε αυτό τον τομέα στην διακοπή.

Στην επίθεση σταθερή αξία ο Τζέιμι Βάρντι ο οποίος έχει και μια τρομερή παράδοση απέναντι στην Μ.Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα με 8 γκολ σε 10 συμμετοχές εκ των οποίων και δυο χατ τρικ.

Τιμωρημένος ο Αγιόθε Πέρεθ, αμφίβολοι οι: Έβανς – Βέστεγκαρντ ενώ ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο νεοφερμένος από την Λειψία εξτρέμ Λούκμαν.

Οι “πολίτες” δεν έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα όπως αρμόζει στους εν δυνάμει πρωταθλητές.

Είναι χαρακτηριστικό πως εάν χάσουν από την Λέστερ θα έχουν συμπληρώσει δυο back to back ήττες εκτός έδρας στην κατηγορία για πρώτη φορά από το 2006.

Αν δε συνυπολογίσουμε και τις ήττες στο Community Shield και το Champions League τότε θα δούμε πως η Μ.Σίτι αριθμεί τέσσερις διαδοχικές ήττες μακριά από το Etihad.

Ερωτηματικό εάν αγωνιστούν οι: Έντερσον- Ζεσούς λόγω κανονισμών της FIFA για τον Covid19 ενώ την ίδια ώρα ο 2ος τερματοφύλακας Στέφεν είναι τραυματίας κάτι που σημαίνει πως κάτω από τα δοκάρια ενδέχεται να ξεκινήσει ο 36χρονος Σκοτ Κάρσον. Δεν προλαβαίνει και ο χαρισματικός μέσος Ντε Μπρούινε.

Προϊστορία: Τα 11/20 μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει με νικήτρια την εκάστοτε φιλοξενούμενη ομάδα.

* Το βασικό μου ποντάρισμα εδώ θα είναι το Goal αφού εκτιμώ πως ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα θα δούμε και τις δυο ομάδες να σκοράρουν εδώ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 7 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x