ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μαγιόρκα   

Ισπανία: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μαγιόρκα   
Spread the love

Στο «Σαν Μαμές» το δεύτερο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Αθλέτικ Μπιλμπάο να φιλοξενεί τη Μαγιόρκα, ψάχνοντας το πρώτο τρίποντο στο γήπεδο της. Αήττητες επίσης οι δύο ομάδες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με την διαφορά όμως, πως οι «νησιώτες» βρίσκονται στο +2 από τους Βάσκους.

Πέντε βαθμοί για την Αθλέτικ Μπιλμπάο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με την βασκική ομάδα να σπάει το ρόδι την περασμένη εβδομάδα στο Βίγκο με το 1-0 σε βάρος της τοπικής Θέλτα, μετά το 0-0 που είχε προηγηθεί στην πρεμιέρα στην έδρα της Έλτσε και το 1-1 στην συνέχεια φιλοξενώντας τη Μπαρτσελόνα. Πιο απειλητική η Θέλτα στο πρώτο ημίχρονο στο μεταξύ τους ματς, στο οποίο όμως η Αθλέτικ Μπιλμπάο ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ, κόντρα στην ροή του αγώνα, με πλασέ του Γουίλιαμς από το ύψος περίπου του πέναλτι, στο τριακοστό τέταρτο λεπτό. Αλλαγή σκηνικού πάντως στην επανάληψη, με την Αθλέτικ Μπιλμπάο να παίρνει τα ηνία του ματς και να μην κινδυνεύει σχεδόν καθόλου, αλλά να μην καταφέρνει ταυτόχρονα να φτάσει στο 2-0, παρά τις σημαντικές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Δύο βαθμοί περισσότεροι, περνώντας στην αντίπερα όχθη, για τη Μαγιόρκα, καθώς οι «νησιώτες» μετά το εντός 1-1 της πρεμιέρας με τη Μπέτις, επικράτησαν 1-0 τόσο στην χώρα των Βάσκων της Αλαβές όσο και την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Εσπανιόλ. Ευκαιρίες εκατέρωθεν μέχρι το είκοσι στο ματς με την Εσπανιόλ, στο οποίο άνοιξε τελικά το σκορ η Μαγιόρκα στο εικοστό έβδομο λεπτό και στο οποίο οι «νησιώτες» επικράτησαν πιο εύκολα στην συνέχεια σε σχέση με αυτό που δείχνει το υπέρ τους 1-0, καθώς δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα από την χλωμή αντίπαλο τους. Σκόρερ ο Ντάνι Ροντρίγκεθ με κοντινό βολέ, ενώ με παίκτη λιγότερο οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις.

Προϊστορία: Πέντε νίκες για την Αθλέτικ Μπιλμπάο, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Μαγιόρκα, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Επιλογή μου ο «άσος», παρά το καλό ξεκίνημα της Μαγιόρκα, ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, αλλά και την καλή προϊστορία της τελευταίας δεκαετίας για την Αθλέτικ Μπιλμπάο φιλοξενώντας τους «νησιώτες».

Εκτίμηση:  1

 

 

 

(Visited 4 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x