ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Λίβερπουλ- Μίλαν ( 2ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ:  Λίβερπουλ- Μίλαν ( 2ος όμιλος)
Spread the love

Στο Anfield θα παρελάσουν απόψε πριν την σέντρα του αγώνα ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μίλαν συνολικά 13 Κύπελλα Πρωταθλητριών/ Champions League , όσα έχουν κατακτήσει αθροιστικά στην ιστορία τους τα δυο αυτά τεράστια κλαμπ.

Έχουν περάσει πάνω από χρόνια από την πιο πρόσφατη κατάκτηση του Champions League από την Λίβερπουλ και από τότε η ομάδα κατέκτησε την Premier League μετά από 30 χρόνια και πέρσι με ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ εξασφάλισε με πειστικό τρόπο την φετινή συμμετοχή της στους ομίλους της διοργάνωσης.

Πλέον είναι υγιής ο Φαν Ντάϊκ – world class στόπερ- ενώ η ομάδα πραγματοποίησε ελάχιστες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της κάτι που σημαίνει πως έχει συνοχή “χτισμένη” στην φιλοσοφία του Γιούργκεν Κλοπ.

Στην εκκίνηση του πρωταθλήματος αριθμεί 3-1-0 με μοναδική απώλεια βαθμών το 1-1 που παραχώρησε στην Τσέλσι ενώ αναφορικά στο μέτωπο των απουσιών οι: Φιρμίνιο- Έλλιοτ και ο Γουίλιμς παραμένουν εκτός δράσης.

Δεν αλλάζει το “4-3-3” με τους: Σαλάχ, Ζότα και τον Μανέ ως επιθετική τριπλέτα ενώ αντί του άτυχου Έλλιοτ στην μεσαία γραμμή θα ξεκινήσει ο Χέντερσον.

Η Μίλαν επιστρέφει στους ομίλους του Champions League μετά από 7, 5 χρόνια και θέλει να πρωταγωνιστήσει όπως αρμόζει στην πλούσια ιστορία της.

Ήδη η εκκίνηση στο φετινό Καμπιονάτο έχει ανεβάσει τις προσδοκίες των τιφόζι αφού αριθμεί 3/3 νίκες με πιο πρόσφατο “θύμα” της την Λάτσιο την οποία και κέρδισε με 2-0.

Πλήγμα η απουσία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αφού ο σχεδόν 40χρονος φορ – που σκόραρε κόντρα στην Λάτσιο την περασμένη αγωνιστική έχοντας πλέον βρει δίχτυα σε 24 συνεχόμενες σαιζόν σε όλα τα μεγάλα ξένα πρωταθλήματα- υπέστη μια φλεγμονή στο εγχειρισμένο γόνατο του και θα λείψει απόψε.

Έτσι στο “9” θα ξεκινήσει ο Ζιρού και πίσω από τον Γάλλο φορ οι: Σάλεμακερς- Λεάο και ο Ντίαζ. Εκτός οι: Κόντι, Καστιγέχο και ο Πελεγκρίνι.

Προϊστορία: Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δυο ομάδες ήταν στο ΟΑΚΑ στον τελικό της διοργάνωσης όπου η Μίλαν με τα δυο γκολ του Ιντζάκι είχε κερδίσει 2-1 και είχε πάρει ρεβάνς για τον χαμένο αλησμόνητο τελικό δυο χρόνια πριν στην Πόλη.

* Σε αυτό το γκρουπ κάθε “στραβοπάτημα” μπορεί αν αποδειχθεί μοιραίο αφού το γκρουπ συμπληρώνουν η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Πόρτο. Δηλαδή η πρωταθλήτρια Ισπανίας και οι “Δράκοι” που πέρσι έφτασαν μέχρι τους “8” και είναι από τις … παλιοσειρές της διοργάνωσης. Χαμηλός ο Άσος του 1,45. Κρατάω μονάχα το σύνολο τερμάτων 2-3.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 ΓΚΟΛ

(Visited 17 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x