ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Uefa Conference: Λινκολν- ΠΑΟΚ (6ος όμιλος)

Uefa Conference: Λινκολν- ΠΑΟΚ (6ος όμιλος)
Spread the love

Στο Γιβραλτάρ ο ΠΑΟΚ κοντράρεται  με την έκπληξη του θεσμού, Λίνκολν , σε ένα ματς ιστορικό για τη γηπεδούχο και must win για τον “Δικέφαλο”.

Η Λίνκολν έγραψε ιστορία  μετά την τεράστια πρόκριση στην παράταση,  επί της Ρίγα με 3-1,ενώ το πρώτο ματς είχε λήξει 1-1 ,εκτός έδρας. Ομάδα που ξεκίνησε από το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου αφού προκρίθηκε επί της Φόλα (2-2 εκτός και 5-0 εντός έδρας), αποκλείστηκε με δύο ήττες απο την Κλούζ(1-3 εντός και 2-0 εκτός). Ακολούθησε η Σλόβαν (ήττα 1-3  εντός και ισοπαλία ,1-1 εκτός και μάλιστα θα ξαναπαίξουν μαζί στον όμιλο) στο Γιουρόπα  για να έρθει να καταγραφεί ιστορία με τη Ρίγα. Το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα στη χώρα (17-10 η έναρξη) ,ενώ στις 22 -9 έχει σούπερ καπ κόντρα στη Γιουρόπα.

Ο ΠΑΟΚ  πάει με κάκιστη  ψυχολογία στο ματς, μετά την ήττα από τον ΠΑΣ στην Τούμα με 0-1, ενώ στην Ευρώπη απέκλεισε τους Μποέμιανς(2-1 ήττα εκτός και νίκη 2-0 στην Τούμπα) για να ακολουθήσει η Ρίεκα(1-1 στην Τούμπα και 0-2 στη Κροατία).

Αγωνιστικά , ο Λουτσέσκου δεν έχει τους Ελ Καντούρι και Αοιυγκούστο στη σύνθεση του,αμφότεροι τραυματίες, ενώ εκτός είναι και ο Ζίφκοβιτς που είχε προσβληθεί απο Κορονοϊο.  Στη μεσαία γραμμή λογικά θα παίξουν  οι Κούρτιτς-Σβάμπ, υπάρχει η σκέψη για τον Λύρατζη στο δεξί άκρο ,ενώ στην επίθεση ,προωθημένος ο Ακπομ, πίσω του ο Μούργκ και στα άκρα οι Μιτρίτσα και Μπίσεσβαρ.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει

Εκτίμηση: Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί και αν αν δεν κερδίσει θα πρόκειται για μεγάλη έκπληξη.  Η Λίνκολν ξέρει ότι δεν έχει να χάσει τίποτα και θα μπεί χωρίς άγχος.

                     ΠΡΟΤΑΣΗ:Γκολ -γκολ και Over

(Visited 31 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x