ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ράσινγκ – Ταγέρες

Αργεντινή: Ράσινγκ – Ταγέρες
Spread the love

Αήττητη στο «Πρεσιντέντε Περόν» η 6η στον βαθμολογικό πίνακα Ράσινγκ, η οποία πάντως έχει δύσκολο έργο σήμερα καθώς φιλοξενεί την πρωτοπόρο της Λίγκα Προφεσιονάλ, Ταγέρες.

Τρεις συνεχόμενες λευκές ισοπαλίες για την Ράσινγκ στη Λίγκα Προφεσιονάλ, μέχρι το εκτός έδρας ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Σαν Λορέντζο, εκεί όπου ήρθε και το τέταρτο σερί Χ, την φορά αυτή όμως με σκορ (1-1). Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ντέρμπι με την Σαν Λορέντζο, η οποία βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο πεντηκοστό όγδοο λεπτό, με ένα εκτός περιοχής μακρινό σουτ σχεδόν από το πουθενά. Παρόλα αυτά, η «ακαδημία» κατάφερε να ισοφαρίσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον Ντομίνγκες, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες για την Ράσινγκ, σε πέντε ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ στο «Πρεσιντέντε Περόν», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, 2-1 φιλοξενώντας την Πλατένσε, με την Ταγέρες όχι μόνο να παραμένει στην κορυφή, αλλά να πανηγυρίζει την έκτη νίκη της στις επτά πρόσφατες αγωνιστικές. Μπροστά στο σκορ η Ταγέρες στο ματς με την Πλατένσε με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, με πλασέ του Φέρτολι από το ύψος περίπου του πέναλτι (46΄), με το 1-1 όμως από τους φιλοξενούμενους, στο πεντηκοστό λεπτό. Παρόλα αυτά, ο Αούζκι, με ένα κοντινό βολέ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην Ταγέρες, εννέα λεπτά αργότερα, ενώ χωρίς κίνδυνο η πρωτοπόρος της Λίγκα Προφεσιονάλ, στο τελευταίο ημίωρο του ματς. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες για την Ταγέρες, σε έξι ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο ισοπαλίες την τελευταία δεκαετία, σε ισάριθμα ματς ανάμεσα στην Ράσινγκ και την Ταγέρες στο «Πρεσιντέντε Περόν», με 1-1 τόσο το 2016 όσο και το 2017.

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, με τον παράγοντα έδρα να ισοσκελίζει το momentum της πρωτοπόρου Ταγέρες.

Εκτίμηση:  G/G

 

 

(Visited 14 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x