ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Σαμπάιο Κορέια – Μπρούσκε

Βραζιλία Β΄: Σαμπάιο Κορέια – Μπρούσκε
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, με την Σαμπάιο Κορέια να ψάχνει το τρίποντο που θα την διατηρήσει σε επαφή με την πρώτη τετράδα, την στιγμή που η νεοφώτιστη Μπρούσκε βρίσκεται στο +4 μόλις από την επικίνδυνη ζώνη και έχει μπλέξει σε περιπέτειες.

Ήττα με 0-2 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της εκ των ουραγών Κονφιάνσα, βλέποντας την Σαμπάιο Κορέια να «υποχωρεί» στην 7η θέση και το -6 από την πρώτη τετράδα. Κατώτερη του αναμενόμενου η Σαμπάιο Κορέια στο συγκεκριμένο ματς, στο οποίο δεν απείλησε ιδιαίτερα την αντίπαλο της και στο οποίο μάλιστα το 0-2 από την Κονφιάνσα είναι κολακευτικό. Έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Σαμπάιο Κορέια, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, 0-0 φιλοξενώντας την Βιτόρια, με τη  Μπρούσκε πάντως στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, παρά το γεγονός πως αγνοεί τη νίκη για 10 συνεχόμενες αγωνιστικές, ενώ άξιο αναφορά, πως δεν βρίσκει δίχτυα για έκτο σερί ματς. Πικρή γεύση πάντως για τη Μπρούσκε από το 0-0 στο ματς με την Βιτόρια, στο οποίο κυριάρχησε, παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο και στο οποίο όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε κάποιο ή κάποια τέρματα τις ευκαιρίες που δημιούργησε, σημειώνοντας πως είχε μεταξύ αυτών και δύο δοκάρια. Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και επτά ήττες για τη Μπρούσκε, σε 12 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Σαμπάιο Κορέια.

Επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, αλλά και το αρνητικό σερί της Μπρούσκε, η οποία θα έχει όλο και μεγαλύτερη πίεση, από την στιγμή που όχι μόνο δεν κερδίζει αλλά δεν καταφέρνει ταυτόχρονα να πετύχει γκολ.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 8 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x