ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ Καπ Αγγλίας : Μάντσεστερ.Γ- Γουέστ Χαμ

Λιγκ Καπ Αγγλίας : Μάντσεστερ.Γ- Γουέστ Χαμ
Spread the love

Στο θέατρο των Ονείρων η Man. Utd υποδέχεται την Γουέστ Χαμ λίγες μόλις ημέρες μετά το σπουδαίο 2ιπλο που πέτυχε στο Λονδίνο στο μεταξύ τους παιχνίδι το οποίο κρίθηκε με δραματικό τρόπο στο φινάλε.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” επικράτησαν με 2-1 χάρη σε ένα γκολ του Λίνγκαρντ στο φινάλε ενώ στις καθυστερήσεις ο Ντε Χέα απέκρουσε πέναλτι του Νόμπλ και κάπως έτσι διεύρυνε το αήττητο σερί της από την εκκίνηση του πρωταθλήματος με απολογισμό: 4-1-0.

Αναμένεται ριζικό rotation στην 11άδα του Σόλκσιερ απόψε με παίκτες που δεν αγωνίζονται συχνά όπως οι: Τέγες, Νταλότ, Φαν Ντε Μπεκ, Ελάνγκα, Μαρσιάλ κλπ ενώ και ο Λίνγκαρντ θα επιβραβευτεί για το γκολ του ξεκινώντας βασικός επίσης.

Τα “σφυριά” έχουν να περάσουν τον 4ο γύρο από την σαιζόν 2017/18 και ήδη τα τελευταία δυο χρόνια μετράνε ισάριθμες ήττες- αποκλεισμούς πρόωρα από την εν λόγω διοργάνωση σε εκτός έδρας παιχνίδια τους με “θύτες” την Όξφορντ και την Έβερτον.

Επίσης η πρόσφατη ήττα από την αποψινή της αντίπαλο διέκοψε ένα σερί αήττητου έξι αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες με τον τελευταίο να καλείται να κάνει επίσης ένα γενναίο rotation απόψε σε μια ιδιαίτερη σαιζόν για τον σύλλογο που παίζει Ευρώπη και σε φάση ομίλων για 1η φορά στην ιστορία του.

Προϊστορία: Η Μάντσεστερ.Γ έχει κερδίσει σε 4 σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις την Γουέστ Χαμ και σε 5/6 μέσα στο Θέατρο των Ονείρων.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι το Goal αφού η Γουέστ Χαμ φέτος έχει ήδη καταφέρει να σκοράρει στα 5/6 επίσημα παιχνίδια της απέναντι σε μια Μάντσεστερ.Γ που αριθμεί 2/2 σε νίκες εντός φέτος αλλά ακόμη δεν έχει κρατήσει μηδέν παθητικό μπροστά στο κοινό της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 3 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x