Spread the love

Επιλογές απο την Σούπερ Λιγκα της Τετάρτης που έχει φαβορί αλλά και ντέρμπι η ζωή σου ο Θάνατος μου .

Oλυμπιακός-Απόλλων

Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Απόλλωνα. Είναι το δεύτερο παιχνίδι των Πειραιωτών στο Καραϊσκάκη,  μετά το 0-0 με τον Ατρόμητο, στο  οποίο η ομάδα είχε 18 τελικές, τις 12 στο τελευταίο μισάωρο   . Στη συνέχεια και με μέτρια εμφάνιση, έκανε διπλό με 1-2   κόντρα στη Λαμία (Μπουχαλάκης-Σισέ)  αλλα πιέστηκε και αφού ο Καραμάνος μείωσε  ,έχασε ευκαιρία με τον Βύντρα. Στη  βασική ενδεκάδα αναμένονται Λόπες και Βρουσάι ,ενώ εκτός είναι οι Εμβιλά και Ελ Αραμπί.

Ο Απόλλων Σμύρνης, έχει δύο ήττες με τερματα 1-7 στις ήττες απο Παναθηναϊκός εκτός έδρας(4-0)  και Βόλο ,εντός έδρας(1-3) . Δεν έκανε κακές εμφανίσεις αλλά σε κομμάτια του αγώνα εμφανίζει κενά που τις δημιουργούν πολλά  προβλήματα. Σε κίνδυνο ο Πετράκης- γράφεται για τον Χιμένεθ.

Προϊστορία: 4-0-0 πέρυσι 2-0

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός έχει την τάση να φέρνει ισοπαλίες στα ημίχρονα , ωστόσο έχω την αίσθηση  ότι οι Πειραιώτες θα καθαρίσουν απο ημίχρονο το ματς.. Η επιλογή θα είναι άσος και Under 3.5

     ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 -u3.5

 

Παναιτωλικός -ΠΑΟΚ

Στο Αγρίνιο , ο δυνατός Παναιτωλικός  κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ. Ομάδα Made in Anastasiou, προσέχει πολύ την άμυνα της  και ψάχνει τις στιγμές για να βρεί το γκολ κάτι που πέτυχε  στο ματς με τον  Ατρόμητο όπου πήρε τη νίκη με 1-2 ,ενώ έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα.   Αγωνιστικά, εκτός είναι οι Αποστολάκης-Λιάβας-Μελίσσας- Περέιρα.

Ο ΠΑΟΚ, χωρίς να παίζει καλό ποδόσφαιρο, κατάφερε να πάρει  το διπλό στην Τρίπολη(0-1)  ελέω του πέναλτι του Βιειρίνια και του εκπληκτικού  Πασχαλάκη, ενώ  προηγήθηκε η ήττα από τον ΠΑΣ στην Τούμπα  και το διπλό στη Λινκολν για το Γιουρόπα. Δεν πείθει η ομάδα του Λουτσέσκου  που ως νέες απουσίες θα  έχει τους Βιειρίνια και Κρέσπο, ενώ ήδη εκτός θα είναι οι Ινγκασον και Oλιβέιρα.

Προϊστορία: 1-0-7 με έξι σερί διπλά από το 2-0 του Παναιτωλικού το 13-14.

Eκτίμηση:  Τα 2-3 τέρματα μοιάζουν πιο ξεκάθαρη και δυνατή επιλογή.

    ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 

 

ΑΕΚ-Λαμια

Στο 3-0 με τον Ιωνικό δεν πλήρωσε τα αμυντικά κενά ,και της βγήκε η  εποθετική ποιότητα για 3-0 ,ενώ  στην Κρήτη και το 3-3 ,πέρα απο τα παράπονα  για τη διαιτησία προηγήθηκε 0-3 ,έβαλε δύο γκολ με 10 παίκτες, αλλά μέχρι εκεί γιατί απο το 79 και μετά δέχτηκε τρία γκολ και η μισή  ανατροπή έλαβε χώρα.  Εκτός αποστολής ο Λιβάι Γκαρσία που τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για την αποβολή του, δύσκολο αίνιγμα ο αντικσταστάτης του. Βγάζουν ποιότητα ο Τζούμπερ με δύο γκολ και μία ασίστ σε δύο ματς, αλλά και ο Αμράμπατ, πρόβλημα η μεσοαμυντική λειτουργία.

Η Λαμία έκανε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό, όπου έχανε με 2-0, μείωσε με τον Καραμάνο και είχε δύο ακομα ευκαιρίες μετάτο 1-2, αλλά δεν πήρε τίποτα, πέρα απο εύσημα για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες. Είχε προηγηθεί  η ήττα στν πρεμιέρα από τον Βόλο.  Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιάννης Σκόνδρας και Σάββας Γκέντσογλου, οι οποίοι ταλαιπωρούνται με προβλήματα τραυματισμών από το τελευταίο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους», ενώ σταθερά εκτός είναι οι Άνταμ Τζανετόπουλος και Ντάνι Μπεχαράνο, που ανεβάζουν σιγά-σιγά ρυθμούς για να επανέλθουν στο κανονικό πρόγραμμα.

Προϊστορία:  4-0-0 με τρία απο τα τέσσερα ματς να έχουν λήξει στο 2-0 και το περσινό στο 3-0.

Εκτίμηση: Η Λαμία έχει δείξει ότι δεν φοβάται και μπορεί να κάνει ζημιά στην μέτρια αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ.  

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over

 

Aρης-Παναθηναϊκός

Με το -6 στην καμπούρα του και κάκιστες εμφανίσεις με ΟΦΗ εντός(0-0) και Ιωνικό (εκτός 1-0 ήττα), ο Αρης θέλει  να πετύχει την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα αλλά και να καταδείξει ότι είναι εδώ . Η ομάδα ενώ έχει ποιότητα ,βγάζει μία τεράστια παθογένεια στο να σκοράρει κάτι που το είχει και πέρυσι. Ιτούρμπε-Καμαρά-Γκάμα -Ματεο είναι εξαιρετικοί μεσοεπιθετικά αλλά όχι δεινοί σκόρερ.  Ο Μάντζιος είναι κοντά στο να αποχωρήσει αν δεν κερδίσει, ακούγονται ως αντικαταστάτες του οι Βλάντο Ιβιτς και Ουζουνίδης.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε καλό πρόσωπο απέναντι στον Απόλλων στην πρεμιέρα με τον Βιτάλ να  “λάμπει”  αλλά με τα Γιαννενα εμφάνισε κακιστο πρόσωπο με πολλά προβλήματα στη μεσαία γραμμή και μπροστά με αποτέλεσμα να χάσει με 1-0 και να ξεκινήσει εκ νέου η Γκρίνια.  Ο Γιοβάνοβιτς θα βγάλει απο τη μία θέση στόπερ τον κακο Σάρλια και θα βάλει τον Πουγγουρα, ενώ ο Χατζηγιοβάννης θα παίξει αντί του Αιτόρ.

 

Προϊστορία: 2-2-3, με δύο σερί διπλά με 0-1 για τον Παναθηναϊκό και ένα 0-0.

Εκτίμηση: Ο Μάντζιος παίζει το κεφάλι του και δεν υπάρχει γυρισμός, ο Παναθηναϊκός έχει βρει τον τρόπο να κερδίζει στο Βικελίδης

 

                      ΠΡΟΤΑΣΗ: No goal  

 

 

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x