ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Έβερτον- Νόριτς

Πρέμιερ Λιγκ:  Έβερτον- Νόριτς
Spread the love

Στο Goodison Park η Έβερτον αντιμετωπίζει την ουραγό Νόριτς και μένει να δούμε εάν η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ θα αντιδράσει σωστά μετά τον πρόωρο αποκλεισμό που βίωσε μεσοβδόμαδα από την ΚΠΡ στην διαδικασία των πέναλτι για το Λιγκ Καπ.

Οι γηπεδούχοι άλλωστε εκτός από τον αποκλεισμό που υπέστησαν από τους Rangers μεσοβδόμαδα στο Carabao Cup είχαν γνωρίσει και την «παρθενική» τους ήττα από την Άστον Βίλα ( 0-3) στο Villa Park για το πρωτάθλημα.

Οι απουσίες παραμένουν πολλές για τα «ζαχαρωτά» αφού σημαντικοί παίκτες είναι εκτός δράσης όπως οι: Πίκφορντ, Κόλεμαν, Ριτσάρλισον, Ντελφ και ο Κάλβερτ Λούιν.

 

H Νόριτς μετράει μόνο ήττες από την εκκίνηση της σαιζόν με πιο πρόσφατη το 1-3 μέσα στην έδρα της από την επίσης νεοφώτιστη Γουότφορντ ενώ μεσοβδόμαδα δέχτηκε 3 γκολ και πάλι στο Carrow Road από την Λίβερπουλ για το Λιγκ Καπ.

Ο Γερμανός τεχνικός Ντάνιελ Φαρκ κατέχει ένα αρνητικό ρεκόρ αφού είναι ο μοναδικός προπονητής στην ιστορία της Premier League που έχει χάσει 15 συνεχόμενα παιχνίδια στην κατηγορία.

 

Προϊστορία: Η Έβερτον έχει χάσει στα ¾ πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της απέναντι στην εκάστοτε ουραγό της βαθμολογίας. Το ίδιο έχει συμβεί και απέναντι στην Νόριτς τον Νοέμβριο του 2019.

 

 

  • Η Έβερτον έχει μεν κερδίσει στα 3/5 φετινά της παιχνίδια στην κατηγορία αλλά συνάμα με τον Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο έχουν κρατήσει το μηδέν μόλις σε 1/7 παιχνίδια τους. Τα «καναρίνια» ψάχνουν απεγνωσμένα βαθμούς αλλά με το στιλ που παίζουν είναι πολύ δύσκολο. Ποντάρω στα πολλά τέρματα εδώ σε απόδοση 1,87.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

(Visited 37 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x