ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Μάντσεστερ.Γ – Άστον Βίλα

Πρέμιερ Λιγκ: Μάντσεστερ.Γ – Άστον Βίλα
Spread the love

Στο Θέατρο των Ονείρων η Μάντσεστερ.Γ υποδέχεται την Άστον Βίλα με στόχο να αφήσει πίσω της τον πρόωρο αποκλεισμό που υπέστη από την Γουέστ Χαμ στο Carabao Cup και να συνεχίσει στο νικηφόρο σερί που τρέχει στο πρωτάθλημα για να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” παρατάχτηκαν με ριζικό rotation στο αρχικό τους σχήμα την Τετάρτη το βράδυ στο εντός έδρας νοκ άουτ παιχνίδι τους για το Λιγκ Καπ απέναντι στην Γουέστ Χαμ και το “πλήρωσαν” με έναν πρόωρο αποκλεισμό.

Ο Σόλκσιερ θα παρατάξει την ομάδα του τούτη την φορά με όλα της τα “αστέρια” και τον CR7 στην αιχμή του δόρατος ο οποίος έχει ήδη 3 γκολ στο ενεργητικό του.

Οι: Ράσφορντ, Ντιαλό και ο Καβάνι παραμένουν εκτός δράσης λόγω τραυματισμών.

Οι “Χωριάτες” αποκλείστηκαν στην διαδικασία των πέναλτι από την Τσέλσι στο Stamford Bridge για την ίδια διοργάνωση επίσης σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ντιν Σμιθ επέλεξε και παρέταξε ένα σχήμα μεικτό από βασικούς και αναπληρωματικούς.

Στο πρωτάθλημα πάντως προέρχονται από την καλύτερη τους φετινή εμφάνιση όπου επικράτησαν στο Villa Park της Έβερτον με 3-0.

Προϊστορία: Η Μάντσεστερ.Γ έχει κερδίσει στα 18/21 παιχνίδια τους την Άστον Βίλα στο πρωτάθλημα εντός έδρας έχοντας αποτύχει να σκοράρει μόλις σε ένα ματς από αυτά. Στην ιστορία της Premier League καμία ομάδα δεν έχει πετύχει περισσότερες νίκες όσες η Μάντσεστερ.Γ απέναντι στην Άστον Βίλα ( 37).

* Εδώ , θα ποντάρω σε combo στον Άσο με τα πάνω από δυο τέρματα σε απόδοση 1,93 ενώ στα ειδικά εννοείται πως θα κυνηγήσω τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως Anytime σκόρερ στο 90λεπτο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 + Over 2,5

(Visited 4 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x