ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Τσέλσι- Μ.Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ:  Τσέλσι- Μ.Σίτι
Spread the love

Στο Stamford Bridge η φορμαρισμένη Τσέλσι απειλεί την περσινή πρωταθλήτρια Μ.Σίτι με  4η συνεχόμενη ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Αν συμβεί θα είναι  για πρώτη φορά στην πλούσια προπονητική καριέρα του Πεπ Γκουαρδιόλα που θα χάνει από τον ίδιο αντίπαλο τέσσερις συνεχόμενες φορές.

Οι μπλε στο πρωτάθλημα έχουν κερδίσει 4/5 παιχνίδια έχοντας και μια ισοπαλία στο Anfield απέναντι στην Λίβερπουλ (1-1) σε ένα ντέρμπι στο οποίο αγωνιζόντουσαν με 10 παίκτες για ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Από εκεί και πέρα μοιράζουν 3άρες με πιο πρόσφατο «θύμα» την Τότεναμ ενώ ο Λουκάκου ( 4/3) έχει σκοράρει 5 γκολ σε 16 παιχνίδια απέναντι στην Μ.Σίτι αλλά συνάμα κανένα στα 4 πιο πρόσφατα όλα με την φανέλα της Μάντσεστερ.Γ.

Οι «πολίτες» δεν κατάφεραν να «λυγίσουν» την Σάουθαμπτον την περασμένη αγωνιστική αφού «κόλλησαν» στο 0-0 και ακολούθως μεσοβδόμαδα «ξέσπασαν» στην αδύναμη Γουίκομ 6-1 για το Λιγκ Καπ.

Αν δεν σκοράρουν ούτε απέναντι στην Τσέλσι ( μην ξεχνάμε πως δεν έχουν βρει δίχτυα στα 2/5 φετινά τους παιχνίδια στην κατηγορία ήδη)

Θα τους έχει συμβεί back to back για πρώτη φορά με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο.

Εξάλλου, μια ήττα από τους Λονδρέζους θα τους φέρει με την χαμηλότερη συγκομιδή στα αντίστοιχα παιχνίδια από το 2013 μια χρονιά όμως που κατέκτησαν τον τίτλο.

Ιδιαίτερα αμφίβολος είναι ο Μεντί και οι: Γκιντογκάν, Λαπορτ, Στόουνς και ο Ζιντσένκο.

Προϊστορία: Κανένα από τα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους δεν έχει λήξει ισόπαλο. Η Τσέλσι έχει κερδίσει στα 5 και η Μ.Σίτι στα 12.

  • Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία με βάση το momentum αλλά και την πιο πρόσφατη παράδοση ( 3 σερί νίκες) να πάρει μια νίκη ψυχολογίας που θα την εδραιώσει στην κορυφή η ομάδα του Τούχελ.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

 

 

(Visited 12 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x