ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ταγέρες – Ροζάριο Σεντράλ

Αργεντινή: Ταγέρες – Ροζάριο Σεντράλ
Spread the love

Με στόχο το τρίποντο που θα την διατηρήσει στην κορυφή της Λίγκα Προφεσιονάλ η Ταγέρες, έχοντας απέναντι πάντως την πάντα υπολογίσιμη και βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα Ροζάριο Σεντράλ, η οποία έρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες.

Δύο συνεχόμενα τρίποντα για την Ταγέρες, με το 2-1 αρχικά φιλοξενώντας την Πλατένσε και την επικράτηση της την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Ράσινγκ, να την διατηρούν στην κορυφή και στο +2 από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα, Ρίβερ Πλέιτ. Ένα εντυπωσιακό, εκτός περιοχής, διαγώνιο σουτ του Σάντος, αυτό που έδωσε το προβάδισμα στην Ταγέρες στο ματς στην έδρα της Ράσινγκ στο τέταρτο μόλις λεπτό, με το 1-1 όμως από την «ακαδημία» στο σαράντα, παρά το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το οκτώ. Άξιο αναφοράς, πως η Ταγέρες έπαιζε και αυτή με δέκα παίκτες από το τριάντα επτά, ενώ το 2-1 για την ομάδα της Κόρδοβα τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε, με εκτός περιοχής διαγώνιο σουτ του Ντίας, λίγο μετά το οριζόντιο δοκάρι της Ράσινγκ, στη μοναδική αξιόλογη επιθετική προσπάθεια της «ακαδημίας» στο δεύτερο ημίχρονο. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία για την Ταγέρες, σε πέντε ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ στο γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο επιθετικός Φέρτολι.

Στην άλλη πλευρά, δύο συνεχόμενες νίκες, μετά και το 1-0 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας την Σαν Λορέντζο, για την Ροζάριο Σεντράλ, η οποία προσπαθεί να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την βαθμολογική της εικόνα. Τέσσερα τρίποντα και μία ήττα γενικότερα στα πέντε τελευταία της ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ, με μοναδική φορά που έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι, στο προ τριών αγωνιστικών 1-2 φιλοξενώντας τη Μπόκα Τζούνιορς. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς με την Σαν Λορέντζο, με την Ροζάριο Σεντράλ όμως πιο τυχερή, καθώς έφτασε στο υπέρ της 1-0 με κοντινό σουτ του Μαρτίνες, πέντε λεπτά πριν το φινάλε, μετά από μια φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες για την Ροζάριο Σεντράλ, σε έξι ματς μακριά από το γήπεδο της στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Ροζάριο Σεντράλ, μάλιστα με το ίδιο σκορ, με 1-0 τόσο το 2017 όσο και το 2018, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Ταγέρες.

Ιδιαίτερα αποτελεσματική στο γήπεδο της η Ταγέρες, αλλά πάντα υπολογίσιμη όπως προαναφέρθηκε και βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα η Ροζάριο Σεντράλ, με το σημερινό ματς να έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας για την πρωτοπόρο της Λίγκα Προφεσιονάλ, σε σχέση με αυτό που δείχνει το σετ των τιμών.

Εκτίμηση:  G/G

 

 

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x