ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Κρίσταλ Πάλας- Μπράιτον

Πρέμιερ Λιγκ: Κρίσταλ Πάλας- Μπράιτον
Spread the love

Στο Λονδίνο η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Μπράιτον στο ματς που ρίχνει την αυλαία της τρέχουσας αγωνιστικής στην μεγάλη κατηγορία και αναμένεται με ενδιαφέρον αφού πρόκειται για ντέρμπι με αντιπαλότητα ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν ξεκινήσει ιδιαίτερα ανταγωνιστικά στην σαιζόν.

Οι “Αετοί του Λονδίνου” δεν τα κατάφεραν απέναντι στην Λίβερπουλ και ηττήθηκαν με 0-3 σε ένα παιχνίδι στο οποίο απλά υπέκυψαν στην ανωτερότητα των ρεντς.

Ωστόσο τα πρώτα δείγματα είναι θετικά για τον νεοφερμένο τεχνικό Πατρίκ Βιεϊρά ο οποίος θέλει να περάσει το δικό του στιλ στην ομάδα παίζοντας περισσότερο με την μπάλα στα πόδια από ότι άλλες χρονιές και βάζοντας πολύ πρέσινγκ ψηλά όταν την χάνουν.

Πέντε κερδισμένοι βαθμοί σε ισάριθμους αγώνες με σημείο αναφοράς το 3-0 επί της Τότεναμ και ρεκόρ εντός έδρας: 1-1-0 και 3-0 τέρματα. Όχι άσχημα.

Οι: ‘Εζε- Σλουπ, Νέιθαν Φέργκιουσον παραμένουν εκτός ενώ στο “4-3-3” οι: Ζάχα, Μπεντέκε και ο Αγιού θα αποτελέσουν την επιθετική τριπλέτα.

Ο πρώτος έχει σούπερ παράδοση με 4 γκολ σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο Selhurst Park απέναντι στην Μπράιτον.

Οι “Γλάροι” τα έχουν πάει παραπάνω από οκ στην εκκίνηση της σαιζόν αφού έχουν καταφέρει να κερδίσουν τα 5/6 παιχνίδια τους με εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα στην επίθεση όπου έχουν πετύχει 7 γκολ ενώ στα μετόπισθεν την ίδια ώρα έχουν δεχτεί 4 με 13 μόλις επιθέσεις στην εστία τους.

Έχοντας ήδη κερδίσει εκτός έδρας τόσο την Μπέρνλι ( 1-2) όσο και την Μπρέντφορντ (0-1) αν επικρατήσουν και απόψε της Κρίσταλ Πάλας θα έχουν πετύχει 3/3 μακριά από το γήπεδο τους για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην μεγάλη κατηγορία.

Εμγουεμπού , Γουέμπστερ, Μπισούμα και ΜακΆλιστερ οι απόντες για τους φιλοξενούμενους. Κλασικό “4-4-2” από τον Γκρέιαμ Πότερ με τους: Τροσάρ- Μουπέ ως επιθετικό δίδυμο.

Προϊστορία: Τα δυο πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα με 1-1. Επίσης η Μπράιτον δεν έχει κερδίσει σε κανένα από τα 10 παιχνίδια που έχει δώσει για την Premier League Δευτέρα βράδυ μετρώντας 7 ισοπαλίες και τρεις ήττες.

* Σκέφτομαι να ρισκάρω με μια πιθανή ισοπαλία σε απόδοση 3,20 ενώ πιο συντηρητικά το Under 2,5 στο 1,60 δείχνει επίσης μια καλή επιλογή.

Μην ξεχνάμε πως τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της Μπράιτον έχουν λήξει με κάτω από τρία γκολ όπως και το γεγονός πως η Πάλας έχει βρει δίχτυα 5 φορές σε έξι αγώνες.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ / Under 2,5

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x