ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσάμπιονς Λιγκ: Παρί- Μ.Σίτι ( 1os όμιλος )

Τσάμπιονς Λιγκ: Παρί- Μ.Σίτι ( 1os όμιλος )
Spread the love

Το πιο εμπορικό παιχνίδι της βραδιάς είναι αναμφισβήτητα αυτό που θα διεξαχθεί στο Parc De Princes εκεί που η Παρί – με αμφίβολο τον Λέο Μέσι- θα βρεθεί απέναντι στην Μ.Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα σε ένα remake του περσινού ημιτελικού που είχε βρει τότε θριαμβευτές τους “πολίτες” και μάλιστα με δυο νίκες.

Οι Παριζιάνοι στην πρεμιέρα τους στην φάση των ομίλων δεν κατάφεραν να κερδίσουν στο Βέλγιο την Μπριζ αφού “κόλλησαν” στο 1-1 παρά το γεγονός πως εκείνο ήταν το πρώτο 90λεπτο που συνυπήρξαν στην ίδια 11άδα η μαγική τριπλέτα των: Μέσι- Νειμάρ και Εμπαπέ.

Μάλιστα εκείνο το παιχνίδι ήταν και το μοναδικό που δεν κατάφερε η ομάδα του Ποκετίνο να σκοράρει πάνω από ένα τέρμα σε 90λεπτο σε όλες τις φετινές της αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Στην League 1 κάνουν περίπατο έχοντας 100% νίκες με πιο πρόσφατο “θύμα” τους την Μομπελιέ με 2-0.

Ο Ποκετίνο δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του Μέσι στο αρχικό σχήμα εάν ο τελευταίος δεν είναι 100% διαθέσιμος και ετοιμοπόλεμος ως εκ τούτου το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε τον Ντράξλερ – που σκόραρε κιόλας κόντρα στην Μομπελιέ- στο δεξί άκρο της επίθεσης αφού ο Ντι Μαρία είναι τιμωρημένος. 

Οι: Βεράτι- Σέρχιο Ράμος συμπληρώνουν τις ηχηρές απουσίες για τους γηπεδούχους.

Οι “πολίτες” έφυγαν δικαιότατα από το Stamford Bridge με το 2ιπλο την περασμένη αγωνιστική χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Γκαμπριέλ Ζεσούς και έτσι μπήκαν εκ νέου δυναμικά στο παιχνίδι της προάσπισης του περσινού τους τίτλου.

Στην πρεμιέρα τους στην φάση των ομίλων πέτυχαν έξι από τα εννέα γκολ του αγώνα- ροντέο κόντρα στην Λειψία που έληξε με 6-3.

Συνολικά με τις 6/7 νίκες που έχουν πετύχει σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας μάλιστα πετύχει 24 τέρματα σε αυτά τα παιχνίδια τους το μόνο σίγουρο είναι πως βρίσκονται στο Παρίσι με ανεβασμένη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση.

Επίσης τρέχουν ένα αήττητο στις τελευταίες 10 “εξορμήσεις” τους μακριά από το Etihad.

Ωστόσο οι απουσίες των: Γκιντογκάν, Μεντί είναι κάτι παραπάνω από σημαντικές για τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Προϊστορία: Η Παρί έχει αντιμετωπίσει την Μ.Σίτι πέντε φορές στα Κύπελλα Ευρώπης και δεν έχει κερδίσει τους Εγγλέζους σε καμία μετρώντας τρεις ήττες εκ των οποίων οι δυο πέρσι για τα ημιτελικά του θεσμού.

* Εκτιμώ πως εδώ μπορούμε να δούμε μια πιθανή ισοπαλία με γκολ ( 4,05) και με το ανάλογο ρίσκο αυτή θα είναι η επιλογή μου. Ισορροπημένο. Πιο δουλεμένη η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αλλά από την άλλη είναι λογικό να “μιλήσει” και ο εγωισμός των πρωτοκλασάτων παικτών των Παριζιάνων.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ/ Goal

(Visited 14 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x