ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Με φαβορί γηπεδούχες αλλά και ένα ειδικό στοίχημα θα προχωρήσουμε στην αγωνιστική της Λιγκ 1

Γουίγκαν-Σέφιλντ Γουεσντει

Οι γηπεδούχοι είναι πρωτοπόροι στη βαθμολογία με τις “Μαύρες Γάτες” απο το Σάντερλαντ.  Στο Πρωτάθλημα έχει πέντε σερί νίκες, ενώ πέρα απο την ήττα κόντρα στη Σαντερλαντ στην πρεμιέρα, μετρά 6-1-0.  Το Σάββατο επικράτησε, εύκολα 2-0 της Τσέλτεναμ. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα απουσιών για την ομάδα που εντός έδρας μετρά 4-1-0.

Η Σέφιλντ, είναι σε κακό φεγγάρι με τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-2-2) .Μετά απο τις δύο ήττες , κόντρα σε Μόρκαμπ και Πλιμουθ ,εκτός έδρας, ακολούθησαν δύο ισοπαλίες  η μία εντός με τη Σριούσμπερι και η άλλη εκτός με την Ιπσουιτς, αμφότερες στο 1-1. Μακριά απο το “Χίλσμπορο” έχει  1-2-2, κερδίζοντας μόνο τη Ρόδεραμ (0-2).

Προϊστορία:  3-0-2 με δύο σερί άσους.

Εκτίμηση: Η Γουίγκαν ,μέχρι τώρα, βγάζει σοβαρότητα και θα την κρατήσει και σήμερα.

      ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

Σάντερλαντ-Τσέλτεναμ

Σε εξαιρετική κατάσταση η Σάντερλαντ που παραμένει στην  κορυφή μαζί  με τη Γουίγκαν ,έχοντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έχει δώσει. Το Σάββατο “καθάρισ唨και την  επικίνδυνη Μπόλτον  με 1-0 ,επιτυγχάνοντας μία σπουδαία επαγγελμαντική νίκη.  Εντός έδρας έχει πέντε σερί τρίποντα.  Δεν υπάρχουν απουσίες της τελευταίας στιγμής.

Η Τσέλτεναμ, “πληρώνει” το επιθετικό στιλ του παιχνιδιού της μακριά από το γήπεδο της και αυτό είναι ένα πρόβλημα, ανάλογα με τον αντίπαλο που αντιμετωπίζει.  Εχει 1-2-2 εκτός έδρας έχοντας κερδίσει μόνο την Τσάρλτον με 1-2, ενώ η ήττα απο τη Γουίγκαν ήταν η πρώτη μετά απο τέσσερα ματς(2-2-0) αήττητο.

Προϊστορία:  Μία φορά έχουν παίξει αντίπαλοι το 2005 για το Λιγκ Καπ και κέρδισε η Σάντερλαντ στην παράταση (1-0).

Εκτίμηση: Ο άσος μοιάζει προφανής αλλά θα ρισκάρω με τα 2-3 τέρματα πιστεύοντας σε επαγγελματική νίκη των γηπεδούχων. 

        ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3

 

 

 

(Visited 13 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x