Spread the love

Tέταρτος όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ με ένα δυνατό σημείο και ένα ερωτηματικό.

Σαχτάρ-Ιντερ

Σε τρομερή κατάσταση είναι η γηπεδούχος που τουλάχιστον εντός των τοιχών πετάει φωτιές.  Στο Πρωτάθλημα  είναι μεν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας  και στο -3 απο τη Ντινάμο, αλλά μετά την ήττα στην πρεμιέρα απο την Σέριφ κατάφερε να  επικρατήσει 5-0 της Ιλιτσεβετς εκτός έδρας και 4-1 την Βέρες  εντός.  Παράλληλα, κατέκτησε το Super cup  επικρατώντας με 3-0 της μεγάλης της αντιπάλου, Ντινάμο Κιέβου. Εκτός αποστολής οι Κονοπλιάνκα-Μπουντάρ και Σουντιάκοφ  για  την ομάδα του Ντε Ζέρμπι στο 4-2-3-1..

Η Ιντερ,δεν τα  κατάφερε στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ  χάνοντας απο τη Ρεάλ  οριακά με 1-0,  στο μοναδικό παιχνίδι που δεν έχει σκοράρει μέχρι τώρα. Υπάρχει γκρίνια στην ομάδα που είναι ήδη στο -4 απο τη Νάπολι για το γεγονός ότι παίζει  επιθετικά αλλά ξεχνάει την άμυνα με αποτέλεσμα να  είναι η χαρά του Over. Πιο πρόσφατο το 2-2  με την Αταλάντα, εντός έρας . 3-5–2 η  επιλογή του Ιντσάγκι  και στο Κίεβο με τους Τζέκο και Λαουτάρο.  Δεν υπάρχουν απουσίες.

Προϊστορία: 0-1-1.

Εκτίμηση: Πιστεύω   ότι  η Σαχτάρ θα είναι πολύ προσεκτική και δεν θα βγάλει σε γρήγορα τρελό ρυθμό το ματς. Από την άλλη, η Ιντερ  ξέρει ότι για ν έχει ελπίδες πρόκρισης πρέπει να φύγει αλώβητη απο την Ουκρανία. 

   ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3

Ρεαλ-Σέριφ     

Στην Μαδρίτη, η πληγωμένη Ρεάλ κοντράρεται με την Σερίφ των Αθανασιάδη-Κολοβού.  Και όπου πληγωμένη, η Ρεάλ μιλάμε για το 0-0 με τη Βιγιαρεάλ σε μία μέτρια εμφάνιση όπου το θετικό της ιστορίας ήταν ότι δεν δέχτηκε γκολ η άμυνα της κάτι που είχε γίνει και στο 0-1 όπου η ομάδα επικράτησε της  Ιντερ χάρις στο γκολ του Βινίσιους ο οποίος έχει σκοράρει πέντε γκολ φέτος με τους Μαδριλένους. Ο Αντσελότι δεν θα έχει μαζί του, τους Μαρσέλο -Μεντί-Μπέιλ και Θεμπάγιος, επιστρέφει όμως ο Τόνι Κροος για πρώτη φορά στην αποστολή.  Στο 4-3-3 ,Μπενζεμά με γκολ και ασιστ  και δίπλα του Βινίσιους και Αζαρ στα άκρα, πάει να κάνει τη διαφορά.

Η Σέριφ  έδειξε τα δόντια της στην πρεμιέρα με τη Σαχτάρ στο Τσάμπιονς  Λιγκ  (2-0) , αλλά την πάτησε στο Πρωτάθλημα, στο αμέσως επόμενο ματς με τη Ζιμπρου(1-1 εκτός έδρας)  για αν ακολουθήσουν  δύο εμφατικές νίκες με Φλορέστι (4-0) και Ντινάμο (0-7) ,με τον Κολοβό να σκοράρει δύο  γκολ στο εν λόγω ματς.  Στο 4-2-3-1 , ο  Κολοβός θα είναι πίσω από τον  Γιακσιμπόγεφ και ο Αθανασιάδης βασικός κάτω απο τα δοκάρια.

Προϊστορία : Δεν υπάρχει

Εκτίμηση:  Για τον άσο δεν υπάρχει αμφιβολία. Από κει και πέρα, είναι το πως θα παίξει η Σέριφ. Αν κοιτάξει να παίξει άμυνα και παρατήσει την  επίθεση  τότε το θέμα είναι η Ρεαλ. Προσωπικά θα πάω με το Over 3.5 και Μπενζεμά απο δύο γκολ και πάνω

     ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 3.5

 

 

(Visited 8 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x