ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Σουνταμερικάνα: Λιμπερτάδ – Μπραγκαντίνο

Κόπα Σουνταμερικάνα: Λιμπερτάδ – Μπραγκαντίνο
Spread the love

Στο «Ντεφενσόρες Ντελ Τσάκο» της Ασουνσιόν, ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα ημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα, με τη Μπραγκαντίνο να έχει σημαντικό προβάδισμα μετά το υπέρ της 2-0, στην προ μίας εβδομάδας πρώτη μονομαχία τους στο «Ναμπιζάο» της Μπραγάνσα.  

Αξίζει να σημειωθεί, πως στα ημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος, επικράτησης δηλαδή της Λιμπερτάδ με 2-0, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Πιο απειλητική η Μπραγκαντίνο στον πρώτο ημιτελικό στο «Ναμπιζάο», ανοίγοντας δίκαια το σκορ στο είκοσι εννέα, με κοντινή κεφαλιά του Ίταλο, ενώ το 2-0 από πέναλτι του Αρτούρ στο πενήντα.

Επιτυχία και μόνο για τη Λιμπερτάδ η παρουσία της στα ημιτελικά της φετινής διοργάνωσης, σημειώνοντας πως η ομάδα της Ασουνσιόν εκμεταλλεύτηκε τον κανόνα του εκτός έδρας γκολ στα προημιτελικά και πραγματοποίησε τόσο την ανατροπή όσο φυσικά και την έκπληξη σε βάρος της Σάντος. Πιο συγκεκριμένα, 1-2 στην πρώτη μονομαχία τους στο «Βίλα Μπελμίρο», με την ομάδα της Παραγουάης όμως να επικρατεί 1-0 στον επαναληπτικό στην Ασουνσιόν. Σε ρηχά νερά πάντως εντός συνόρων, καθώς βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος Κλαουσούρα και σε απόσταση 10 βαθμών από την κορυφή και την πρωτοπόρο Γκουαρανί, μετά το 1-2 της Κυριακής που μας πέρασε στην έδρα της Γκουαϊρένια.

Κάτι ανάλογο, περνώντας στην άλλη πλευρά και για τη Μπραγκαντίνο, από την στιγμή που πριν τρία χρόνια έδινε μάχη ανόδου στην 2η κατηγορία της Βραζιλίας. Επιτυχία φυσικά και το 4-3 στην πρώτη μονομαχία της στα προημιτελικά στην Αργεντινή σε βάρος της Ροζάριο Σεντράλ, της οποίας επικράτησε και στον επαναληπτικό στη Μπραγάνσα, 1-0. Εντός συνόρων, 1-2 την Κυριακή που μας πέρασε για το πρωτάθλημα στο «Μαρακανά» από την Φλουμινένσε, το οποίο την έφερε στην 5η θέση και στο -13 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μινέιρο.

Προϊστορία: Επτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες για τη Λιμπερτάδ, σε 18 ματς στην ιστορία της στην Ασουνσιόν με ομάδες της Βραζιλίας, ενώ «παρθενική» επίσκεψη η σημερινή για τη Μπραγκαντίνο στην Παραγουάη.

Ιδιαίτερα σκληρός αντίπαλος η Λιμπερτάδ στην Ασουνσιόν, αλλά κυνική και με «προίκα» του σκορ του πρώτου ημιτελικού η Μπραγκαντίνο, με τον σημερινό επαναληπτικό να μην προσεγγίζεται εύκολα με σημείο.

Εκτίμηση:  G/G

 

 

(Visited 2 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x