Spread the love

Με ειδικά στοιχήματα που έχουν και ρίσκο θα πορευτούμε στην Λιγκ 1 .

256 Ακρινγκτον- Ιπσουιτς

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη, (0-1-4), για την γηπεδούχο η οποία αρχίζει και κατηφορίζει στη βαθμολογία, αλλά κυρίως προβληματίζει με την αμυντική της λειτουργία που σε αυτό το διάστημα έχει δεχτεί ούτε λίγο ,ούτε πολύ 14 γκολ και έχει σκοράρει έξι ,τρία απο αυτά στο 3-3 με την Μόρκαμπ Εντός έδρας έχει 3-0-1 , μοναδική ήττα το 1-4 απο την Γουίγκαν.

Η Ιπσουιτς, είναι σε καταπληκτική κατάσταχση με αήττητο τριών αγώνων (2-1-0) και πιο πρόσφατο το 6-0 απέναντι στη Ντόνκαστερ. Γενικά ανεβάζει στροφές και δείχνει ότι μπορεί να κάνει πράγματα φτάνοντας τους 10 βαθμούς και ξεφεύγοντας απο την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός έδρας μετρά 1-0-2.

Προϊστορία: 2-0-0, πρόπερσι και πέρσι 2-0.

Εκτίμηση: Αν κασι η προϊστορία λεει άσο και η αγωνιστική κατάσταση ,διπλό θα επιλέξω το φκολ γκολ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

266 Tσέλτεναμ-Ρόδεραμ

Σε κακά χάλια η γηπεδούχος που έχει δύο ήττες απο Σάντερλαντ και Γουίγκαν(κατέχουν τις δύο πρώτες θέσεις) και μάλιστα σε αυτές τις ήττες δεν σκόραρε(2-0 απο Γουίγκαν και 5-0 απο τη Σάντερλαντ).Εντός έχει 2-1-1.

Η Ρόδεραμ έχει 2-2-0 στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που έχει παίξει με πιο πρόσφατο το 3-0 απο τη Γουίμπλετον και κάπως έτσι είναι στην πέμπτη θέση και στο -5 από την κορυφή. Εκτός έδρας είναι αρκετά προσεκτική(τέσσερα Under) ,ενώ συνολικά έχει 2 -1 -1 .

Προϊστορία: 1-0-0 από το 2012-2013.

Εκτίμηση: Η Τσέλτεναμ έχει δύο συντριβές και πρέπει να ξυπνήσει παίζοντας εντός έδρας. Από την άλλη η Ρόδεραμ έχει τέσσερα Under μακριά από την έδρα της ,αλλά έχω την αίσθηση πως δεν θα συνεχίσει έτσι.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over

(Visited 26 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x