Spread the love

Σε μία δυάδα για ταμείο με δυνατές επιλογές  προχωράμε με πίστη για κάτι δυνατό και καλά λεφτά.

 

277 Πορτ Βέιλ-Λέιτον

Δύο απόλυτα φορμαρισμένες ομάδες . Οι γηπεδούχοι είναι στην τέταρτη θέση ,αλλά με παθογένεια τα εντός έδρας παιχνίδια (1-2-1), αλλά τρία ματς σερί με τρίποντα(δύο εκτός και ένα εντός) Μάλιστα έχει 180 λεπτά χωρίς να παραβιαστεί η εστία της.

Η Λέιτον, έμεινε στο 0-0 με την Μάνσφιλντ και συνολικά έχει πέντε ματς χωρίς ήττα(3-2-0). Ομάδα που μπορεί στην καλή της ημέρα να βάλει πολλά γκολ και άλλες να μείνει χωίς να πάρει την ουσία. Εχει πάντως παθητικό 7 γκολ που είναι το δεύτερο καλύτερο ρεκορ, ενώ εκτός έδρας έχει 1-3-0, όντας στη δεύτερη θέση και στο -4 απο τη Φόρεστ Γκρίν.

Προϊστορία: 2-0-2 ,πέρσι 2-3.

Εκτίμηση: Αν και το 3.15 της Λέιτον είναι δυνατό, θα πάω λόγω φόρμας και συνεχούς σταθερότητας της Πόρτ Βέιλ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

279 Τρανμιρ-Κροουλι

Πήρε το 0-0 απο τη Φόρεστ Γκρίν εκτός έδρας, αλλά αν δεν αρχίζει να παίρνει νίκες σερί δεν θα πάει πουθενά. Εξι σερί No goal για την δεύτερη ομάδα του Λιβερπουλ που εντός έχει 3-0-1 και 4-1 τέρματα αλλά δεν πείθει με την απόδοση της γενικά έχοντας 2-1-3 στα τελευταία έξι ματς.

Η Κροουλι, είναι τρένο και σε απόδοση 3.30 απόλυτα fair bet. Τέσσερα παιχνίδια αήττητη (3-1-0) και πλησιάζει Πλέι οφ. Παθογένεια το ότι δεν κερδίζει εκτός(1-0-3), με την πρώτη νίκη να έρχεται μεσοβδόμαδα με 1-3 απέναντι στην Μπρίστολ Ρόβερς.

Προϊστορία: 2-1-1 ,περσι 0-1

Εκτίμηση: Η Τρανμίρ βγάζει αστάθεια, το 3.30 της Κροουλι μοιάζει θελκτικό.

ΠΡΟΤΑΣΗ:2

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x