ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Γκοϊάς – Βιτόρια

Βραζιλία Β΄: Γκοϊάς – Βιτόρια
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, με την Γκοϊάς να ψάχνει όχι μόνο την επιστροφή στα τρίποντα αλλά και στην πρώτη τετράδα, την στιγμή που η εντός επικίνδυνης ζώνης Βιτόρια, δίνει μάχη «επιβίωσης».

Τρεις συνεχόμενες ήττες για την Γκοϊάς, με την ομάδα της Γκοϊανίας μετά και το 0-2 της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Βάσκο, να «υποχωρεί» στην 5η θέση και στο -1 από την 4η στον βαθμολογικό πίνακα Αβαΐ. Περισσότερες και πιο σημαντικές ευκαιρίες για την Γκοϊάς στο ματς στην έδρα της Βάσκο, μεταξύ αυτών και ένα οριζόντιο δοκάρι, με την αντίπαλο της όμως πιο αποτελεσματική, «τιμωρώντας» την ομάδα της Γκοϊανίας με δύο κοντινές κεφαλιές στο τριακοστό και το τεσσαρακοστό ένατο λεπτό. Επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες για την Γκοϊάς, σε 13 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο αμυντικός μέσος Κάιο Βινίσιους.

Στην αντίπερα όχθη, 0-0 φιλοξενώντας τη Μποταφόγκο, με την Βιτόρια όχι μόνο να παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά να είναι για τέταρτο ματς στο πρωτάθλημα τόσο χωρίς τρίποντο όσο και με μηδέν ενεργητικό. Τρεις λευκές ισοπαλίες γενικότερα σε αυτό το διάστημα, καθώς είχαν προηγηθεί του ματς με τη Μποταφόγκο αυτές στην έδρα της νεοφώτιστης Μπρούσκε και εντός με την πρωτοπόρο Κοριτίμπα, ενώ εκτός 0-1 ενδιάμεσα αυτών από τη Λοντρίνα. Μία νίκη, επτά ισοπαλίες και πέντε ήττες για την Βιτόρια, σε 13 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το Σαλβαντόρ, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο επιθετικός Σάμουελ Βαντερλέι.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Γκοϊάς και μία ισοπαλία, σε τέσσερα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Βιτόρια.

Μικρή αγωνιστική «κοιλιά» για την Γκοϊάς, εκτιμώντας όμως πως μπορεί να επιστρέψει σήμερα στα τρίποντα, από την στιγμή που βρίσκει απέναντι της την «άσφαιρη» και προβληματική μακριά από το Σαλβαντόρ, Βιτόρια.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 17 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x