ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Σαπεκοένσε – Σάο Πάολο

Βραζιλία: Σαπεκοένσε – Σάο Πάολο
Spread the love

Στην «Αρένα Κοντά» του Σαπεκό, το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την ουραγό και καταδικασμένη ουσιαστικά Σαπεκοένσε να έχει στόχο το να σπάσει το ρόδι στο γήπεδο της στο φετινό πρωτάθλημα, την στιγμή που η «μεγάλη» Σάο Πάολο θέλει να αποφύγει τις περιπέτειες.

Ήττα με 0-1 για την Σαπεκοένσε την προηγούμενη αγωνιστική στο «Καστελάο» της Φορταλέζα από την τοπική Σεαρά, με το αποτέλεσμα αυτό να είναι ουσιαστικά και η ταφόπλακα στις ελάχιστες ελπίδες που υπήρχαν στην ομάδα του Σαπεκό για την τεράστια ανατροπή και την παραμονή. Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Σαπεκοένσε με την έναρξη σχεδόν του ματς με την Σεαρά, σημειώνοντας πάντως, πως ήταν και η μοναδική της σε όλο τον αγώνα. Παθητική ακολούθως σε όλο το ματς, στο οποίο η Σεαρά άνοιξε το σκορ με αυστηρό πέναλτι στο πεντηκοστό τρίτο λεπτό και στο οποίο την σφυροκόπησε μετά το τέρμα της, ψάχνοντας για ένα δεύτερο γκολ, ειδικά μετά το εξήντα οκτώ όπου και έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Δύο ισοπαλίες και οκτώ ήττες για την Σαπεκοένσε, σε 10 ματς στο Μπραζιλεϊράο στην «Αρένα Κοντά», ενώ τιμωρημένοι για σήμερα ο στόπερ Τζόρνταν και ο ανασταλτικός μέσος Μοϊσές Ριμπέιρο.

Στον αντίποδα, πέντε βαθμοί για την Σάο Πάολο σε τρία συνεχόμενα ματς στο πρωτάθλημα στο «Μορουμπί», με 2-1 αρχικά σε βάρος της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, ενώ λευκή ισοπαλία ακολούθως τόσο με την Αμέρικα Μινέιρο όσο και την προηγούμενη αγωνιστική με την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μινέιρο. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς με την Ατλέτικο Μινέιρο, στο οποίο η Σάο Πάολο είχε μεταξύ αυτών και ένα οριζόντιο δοκάρι αλλά και κορυφαίο τον γκολκίπερ Τιάγκο Βόλπι. Τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και πέντε ήττες για την Σάο Πάολο, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Μορουμπί», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Σαπεκοένσε, δύο για την Σάο Πάολο και μία ισοπαλία, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στην «Αρένα Κοντά».

Αν έχουν αξιοπρέπεια και φιλότιμο οι παίκτες της Σάο Πάολο, το ματς με την καταδικασμένη παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Σαπεκοένσε πρέπει να το πάρουν.

Εκτίμηση:  2

 

 

(Visited 8 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x