ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Μικρός τελικός Nations League: Ιταλία- Βέλγιο

Μικρός τελικός Nations League: Ιταλία- Βέλγιο
Spread the love

Το αήττητο των 37 αγώνων της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ιταλίας διεκόπη στο Μιλάνο και στον πρόσφατο ημιτελικό της διοργάνωσης από την Ισπανία του Λουίς Ενρίκε.

 

Η αποβολή του Μπονούτσι στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου , με δυο κίτρινες κάρτες σε λίγα λεπτά, έπαιξε σημαντικό ρόλο όπως βέβαια και τα δυο γκολ του Φεράν Τόρες.

Οι δυο ισοπαλίες ( Βουλγαρία 1-1, Ελβετία 0-0) που προηγήθηκαν του επιβλητικού 5-0 επί της Λιθουανίας αλλά και ο πρόσφατος αποκλεισμός από τον τελικό του Nations League έχουν κάνει πολλούς στην γείτονα χώρα να πιστεύουν πως η Σκουάντρα Ατζούρα περνά ένα hangover μετά την καλοκαιρινή κατάκτηση του Euro στο Λονδίνο.

Ο Μαντσίνι δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μπονούτσι και την θέση του θα πάρει ο Κιελίνι ενώ αντί του τραυματία Τσίρο Ιμόμπιλε στο «9» και με δεδομένη την απουσία του Μόουζες Κιν θα δούμε είτε τον Μπερναντέσκι είτε τον Τζιάκομο Ρασπαντόρι της Σάσουολο.

 

Το Βέλγιο πέταξαν στα σκουπίδια ένα προβάδισμα δυο τερμάτων που είχαν στο ημίχρονο κόντρα στους παγκόσμιους πρωταθλητές με τα τέρματα των: Καράσκο- Λουκάκου αφού στην επανάληψη δέχτηκαν τρία γκολ και έτσι δεν θα καταφέρουν ούτε αυτή την φορά να πανηγυρίσουν ένα τρόπαιο.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ –που διέψευσε τις επαφές με την Μπαρτσελόνα- είδε την ομάδα του να χάνει μόλις για 3η φορά σε 32 αγώνες και παρά το γεγονός πως έμειναν εκτός τελικού άρα και διεκδίκησης του τίτλου ζήτησε από τους παίκτες του να επιστρέψουν στις νίκες.

Το κίνητρο που έχουν δεν είναι άλλο από το όνομα και το μέγεθος της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ιταλίας.

Rotation θα δούμε στο αρχικό σχήμα με τον Λεάνδτρο Τρόσαρντ , τον Αλέξις Σαλεμάκερς και τον Χανς Βανάκεν να ετοιμάζονται για την 11άδα.

Προϊστορία: 5-4-3 υπέρ των Ιταλών με το πιο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι το 2-1 υπέρ της Σκουάντρα Αντζούρα τον Ιούλιο στο πρόσφατο Euro.

 

  • Τα 5/7 πιο πρόσφατα ματς των Ιταλών έχουν λήξει με goal ενώ την ίδια ώρα το Βέλγιο έχει βρει δίχτυα και στα 39 (!) πιο πρόσφατα παιχνίδια του. Αυτή θα είναι και η βασική μου πρόταση εδώ.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: GOAL

(Visited 5 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x