Spread the love

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Βιτόρια, σε ένα ματς όπου ίσως δεν έχει τελικά τον Γιώργο Παπαγιάννη, λόγω θέματος στη μέση.

Εάν αυτό συμβεί, τότε η Μπασκόνια έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει μια μεγάλη νίκη, η οποία θα της δώσει σημαντική ανάσα ενόψει της συνέχειας, ενώ παράλληλα θα ρίξει ακόμα πιο χαμηλά τους πράσινους (1-1).

Ας κοιτάξουμε όμως το παιχνίδι με μια στοιχηματική ματιά. Οι Βάσκοι είναι το φαβορί, είναι πιο ορθολογικά χτισμένη ομάδα και μπορούν να επικρατήσουν του παναθηναϊκού, ειδικά από την στιγμή που και ο Μπόλντγουϊν έχει επιστρέψει για τα καλά.

Έτσι, η πρώτη μας πρόταση θα είναι η νίκη της Μπασκόνια, την οποία θα συνδυάσουμε με ένα χάντικαπ τις τάξεως του -4,5.

Πρόταση Μπασκόνια -4,5 με απόδοση 1.93

Πάμε στα ειδικά και ας ξεκινήσουμε με τον πιο σταθερό παίκτη του Παναθηναϊκού, τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο αρχηγός της ομάδας του Πρίφτη είναι σε τρομερή κατάσταση και βγαίνει διαρκώς μπροστά για την ομάδα του, δίνοντας πολύτιμες λύσεις. Εξάλλου είναι ο πιο έτοιμος και ένας από τους πλέον έμπειρους της ομάδας, μαζί και με τον Νεμάνια Νέντοβιτς.

Η πρότασή μας για αυτό το παιχνίδι θα είναι το over 13,5 πόντοι του Πάπι, το οποίο το βρίσκουμε στο 1.70

Πρόταση Ιωάννης Παπαπέτρου Over 13,5 πόντοι με απόδοση 1.70

Τέλος, ας πάμε στην πλευρά της Μπασκόνια και συγκεκριμένα στον Ουέιντ Μπόλντγουϊν. Ο Αμερικανός δίνει βοήθειες σε όλους τους τομείςο του παιχνιδιού και τα ριμπάουντ δεν αποτελούν εξαίρεση. Το λάιν του το βρίσκουμε στα 3,5 και η απόδοση είναι στο 2.00, νούμερο που μας επιτρέπει να πάρουμε το όποιο ρίσκο συνεπάγεται με αυτή. Έτσι, αυτή θα αποτελέσει την τελευταία μας επιλογή για την τριάδα μας σε αυτό το ματς…

Πρόταση Ουέιντ Μπόλντγουϊν Over 3,5 ριμπάουντ με απόδοση 2.00

(Visited 6 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x