ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ2022 : Αγγλία- Ουγγαρία ( 9ος όμιλος)

Προκριματικά Μουντιάλ2022 : Αγγλία- Ουγγαρία ( 9ος όμιλος)
Spread the love

Τα “Τρία Λιοντάρια” όπως το συνηθίζουν είναι άκρως παραγωγικά και ανταγωνιστικά σε κάθε προκριματική φάση μεγάλης διοργάνωσης και η συγκεκριμένη δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ προέρχεται από την 5άρα που έριξε στην Ανδόρα εκτός έδρας με σημείο αναφοράς τα “παρθενικά” τέρματα που σημείωσαν με το εθνόσημο τόσο ο Μπεν Τσίλγουελ όσο και ο Τζακ Γκρίλις

Γενικά η Αγγλία αριθμεί 6/7 νίκες στο γκρουπ και θα είχε το απόλυτο εάν δεν ισοφάριζε ο μέσος της ΑΕΚ Σιμάνσκι σε 1-1 κόντρα στην Πολωνία στα χασομέρια εκείνης της αναμέτρησης πριν από περίπου έναν μήνα.

Για το τυπικό της υπόθεσης χρειάζονται 2/3 νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια του ομίλου απέναντι σε Ουγγαρία, Αλβανία εντός και Σαν Μαρίνο εκτός αλλά έτσι και αλλιώς το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα τερματίσουν με το απόλυτο σε νίκες.

Αλλαγές είναι δεδομένο πως θα κάνει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ με τους: Μέισον Μάουντ, Ραχίμ Στέρλινγκ, Τάιρον Μινγκς , Τζακ Γκρίλις , Τζόρνταν Χέντερσον και τον Χάρι Κέιν να είναι στους πρώτους “11”.

Η Ουγγαρία μάλλον έπαθε hangover μετά την πολύ καλή της παρουσία στα τελικά του Euro2020 όπου δεν έχασε σε ένα γκρουπ Λάκκο των Λεόντων απέναντι σε Γαλλία (1-1) και Γερμανία (2-2) ενώ ακόμη και στην μοναδική της ήττα “λύγισε” από την Πορτογαλία με 0-3 δεχόμενη ωστόσο το 2ο και το 3ο τέρμα στο φινάλε εκείνης της αναμέτρησης.

Από τότε στον προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ2022 αριθμεί 3/4 ήττες και την μοναδική της νίκη την έχει πετύχει απέναντι στην αδύναμη Ανδόρα εντός έδρας με 2-1.

Προϊστορία: Η Αγγλία αριθμεί 3/3 σε νίκες απέναντι στους Μαγγυάρους με Χ ημίχρονο σε όλες. Επίσης τα 4 τελευταία μεταξύ τους έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο τέρματα.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo ο Άσος με τα πολλά τέρματα σε απόδοση 1,65.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 2,5

(Visited 7 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x