Spread the love

Ο κακός δαίμονας του Ολυμπιακού, η Ζάλγκιρις, ταξιδεύει στην Αθήνα, όπου και θα αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ τους Πειραιώτες στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί και αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση. Από την άλλη όμως η Ζάλγκιρις έχει μαζί της την προϊστορία, έχοντας 10 νίκες στις τελευταίες 12 αναμετρήσεις με τους Πειραιώτες. Ήρθε η ώρα όμως να αλλάξει αυτό.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι το μεγάλο φαβορί, όπως είπαμε και σε αυτό πάνω θα ποντάρουμε. Το λάιν της νίκης είναι στους 11,5 πόντους και εμείς θα σας προτείνουμε λοιπόν για αρχή το -11,5 του Ολυμπιακού, το οποίο το βρίσκουμε σε εξαιρετική απόδοση.

Πρόταση Ολυμπιακός -11,5 με απόδοση 1.90

Πάμε τώρα στα ειδικά και ξεκινάμε με τον Ολυμπιακό και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο Ελληνοαμερικανός είναι σε τρομερή κατάσταση και το έχει δείξει στα τελευταία ματς, ενώ το ΣΕΦ του… πάει, με το ματς κόντρα στη Ρεάλ να είναι τρανή απόδειξη αυτού. Το λάιν του είναι στους 11,5 πόντους και αξίζει της προσοχής μας, καθώς ο Όβερ φαντάζει σαν μια ιδανική επιλογή.

Πρόταση Ντόρσεϊ Όβερ 11,5 πόντοι με απόδοση 1.75

Τέλος, θα πάμε στη ΖΆλγκιρις και στον Τζος Νέμπο. Ο νέος σέντερ των Λιθουανών είναι ο μοναδικός που είναι ετοιμοπόλεμος, μετά τον τραυματισμό του Λοβέρν και θα πάρει σίγουρα χρόνο από τον Ζντοβτς. Παράλληλα, θα πάρει και πολλές προσπάθειες, κάτι που σημαίνει πως το Όβερ 11,5 πόντοι που είναι το λάιν του αποτελεί εξαιρετική περίπτωση για στοίχημα. Έτσι, με αυτή την πρόταση, θα κλείσουμε την τριάδα μας από το ματς του Ολυμπιακού.

Πρόταση Νέμπο Όβερ 11,5 πόντοι με απόδοση 1.75

(Visited 26 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x