ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Δυάδα με φαβορί στην αγωνιστική της Λιγκ 1.

 

256 Τζίλιγχαμ-Σάντερλαντ

Με μία νίκη στην τελευταία εξάδα αγώνων της ,η Τζίλιγχαμ ψάχνει την επιστροφή στα θετικα αποτελέσματα. Εχασε, πανεύκολα από τη Γουίκομπ με 2-0 και νωρίτερα από τη Γουίγκαν με το ίδιο σκορ. Εντός έδρας έχει 1-2-2 με σημαντικές απουσίες στην άμυνα και τη μεσαία γραμμή.

Η Σάντερλαντ, απώλεσε ένα δυνατό αήττητο στην ήττα από την Πόρτσμουθ με 4-0, ύστερα απο άθλια εμφάνιση. Αποτέλεσμα που την έφερε εκτός πρώτης θέσης ,όταν πλέον στο -1 από Πλίμουθ και Γουίκομπ. .Εκτός έδρας έχει 1 -1 -2. Πάντως μεσοβδόμαδα απέκλεισε τους “μικρούς” της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ με 2 -1 για το Λιγκ Τρόφι.

Προϊστορία: 1 -0 -2,πέρσι 0 -2

Εκτίμηση: Το διπλό έχει μεγάλη τύχη με μία Τζίλιγχαμ σε κακά χάλια και τη Σάντερλαντ αποφασισμένη να μην κάνει τα ίδια λάθη.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

254 Ρόδεραμ-Πόρτσμουθ

Αρχίζει να ανεβάζει στροφές η Ρόδεραμ η οποία σε κάθε περίπτωση με τις δύο νίκες κόντρα σε Γουίμπλετον, εντός και Τσέλτεναμ εκτός, όχι μόνο πήρε νίκες αλλά τις συνδύασε με καλό ποδόσφαιρο. Είναι αήττητη στα τελευταία πέντε(3-2-0). Μέσα σε όλα “καθάρισε”, εύκολα τη Σκανθορπ με 4-1.

Εντός μετρά 3-1-2.

Η Πόρτσμουθ, ,μετά απο σερί άσχημα αποτελέσματα(0-2-3), διέλυσε με 4-0 τη Σάντερλαντ και ανέβηκε βαθμολογικά στην 4η της νίκης στο Πρωτάθλημα. Εκτός έδρας δεν πάει και πολύ καλά (1-2-3),ενώ έχει και απουσίες βασικών στην άμυνα,.

Προϊστορία: Πριν απο τέσσερα χρόνια κοντραρίστηκαν και νίκησε η Ρόδεραμ(1-0).

Εκτίμηση: Βλέπω ένα οριακό άσο κυρίως γιατί η Πόρτσμουθ δεν πείθει εκτός.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 55 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x