ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2

Λιγκ 2
Spread the love

Με ειδικά στοιχήματα, σε καλές αποδόσεις, θα πορευτούμε στην αγωνιστική της Λιγκ 2.

263 Λειτον-Γουόλσολ

Τρία ματς χωρίς νίκη(0 -2 -1) για τη Λέιτον που έπαιξε δύο σερί παιχνίδια μακριά από την έδρα της,

καταφέρνοντας να μαζέψει, σε αυτό το διάστημα, ένα πόντο. Εντός έδρας μετρά 3-1-1 όντας ομάδα η οποία μπορεί να σκοράρει, αλλά δεν έχει τη σταθερότητα που θέλει και θα την ανεβάσει επίπεδο.

Η Γουόλσολ, μαζί με Χαρτλπουλ-Τρανμίρ-και Μάνσφιλντ, είναι οι ομάδες οι οποίες δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν μακριά απο την έδρα της. Μέχρι τώρα έχει 0-2-3 με τέρματα 4-8. Σε έξι παιχνίδια είχε 2 -2 -2, ενώ μετρά πέντε σερί Over ενώ έχει έξι σερί γκολ γκολ. Παράλληλα δεν έχει χάσει τα τελετυταία δύο παιχνίδια με ισοπαλία απέναντι στην Εξετερ,εκτός έδρας (2 -2) και νίκη απέναντι στη Σάλφορντ (2-1).

Προϊστορία: 2-3-0 ,πέρυσι .

Εκτίμηση: Από το να πας σε σημείο ,έστω και στο 1.77 του άσου ,θα επιλεξω το γκολ γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

269 Σκάνθορπ -Φόρεστ Γκρίν

Τελευταία και καταιδρωμένη είναι η Σκάνθορπ που μετρά μόλις μία ήττα στα τελευταία 11 παιχνίδια η οποία έχει αρκετά θέματα σε άμυνα και επίθεση (χαρακτηριστικό το 7-23 στα τέρματα) και βγάζει πολλά θέματα στην ισορροπία των γραμμών. Εντός έδρας έχει 1-1-3.

Η Φόρεστ Γκριν, είναι πρωτοπόρος ,αλλά τα έκανε θάλασσα στο παιχνίδι με τη Σουίντον ,χάνοντας με 0-2. Εχει έξι σερί No goal ,πρίν την ήττα από τη Σουίντον, δεν έχει δεχτεί γκολ . Ο Προπονητής της ομάδας έκανε λόγο για κούραση, σωματική και πνευματική, το θέμα είναι να μην έχει ξεκινήσει η αγωνιστική κοιλιά που μπορεί να την επηρεάσει. Εκτός έδρας 4-1-0.

Προϊστορία: 1-0-1 ,πέρσι 1-4.

Εκτίμηση: Η Φόρεστ ,πέρα από το ματς με τη Σουίντον, δεν δέχεται εύκολα γκολ (11-2 μακριά από την έδρα της).,ενώ η Σκάνθορπ είναι σε κακά χάλια. Πιστεύω ότι η Φόρεστ θα κερδίσει αλλά επαγγελματικά

ΠΡΟΤΑΣΗ: No GOAL /2

(Visited 38 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x