ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία: Λεβάντε – Χετάφε  

Ισπανία: Λεβάντε – Χετάφε  
Spread the love

Ντέρμπι παραμονής στο «Θιουδάδ Ντε Βαλένθια», με τη Λεβάντε και την Χετάφε όχι μόνο χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα αλλά φυσικά και στην επικίνδυνη ζώνη, ενώ κοινό σημείο επίσης, πως θα έχουν σήμερα στον πάγκο νέο προπονητή.

Τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες ο απολογισμός της Λεβάντε στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος, μετά και το 0-1 στη Μαγιόρκα από την ομώνυμη ομάδα στο τελευταίο της ματς στη La Liga πριν την διακοπή, το οποίο αποτέλεσε μάλιστα και το κύκνειο άσμα στον πάγκο για τον Πάκο Λόπεθ. Χαρακτηριστικό πάντως, πως η Λεβάντε θα μπορούσε να φύγει με κάτι περισσότερο από τη Μαγιόρκα, καθώς είχε χαμένο πέναλτι πέντε λεπτά πριν το φινάλε, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει απαραίτητα πως ο ένας βαθμός θα έσωνε, έστω και προσωρινά, τον Πάκο Λόπεθ. Δύο ισοπαλίες (Ρεάλ 3-3, Ράγιο Βαγιεκάνο 1-1) και μία ήττα (Θέλτα 0-2) για τη Λεβάντε, σε τρία ματς στο πρωτάθλημα στο «Θιουδάδ Ντε Βαλένθια», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, καθώς οι απουσίες που υπάρχουν θεωρούνται πλέον πάγιες. Ντεμπούτο επίσης στον πάγκο, για τον 55χρονο Χαβιέ Περέιρα.

Στον αντίποδα, 1-1 για την Χετάφε φιλοξενώντας την Σοσιεδάδ, στο τελευταίο της ματς στο πρωτάθλημα πριν την διακοπή για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με τον βαθμό αυτό να είναι ο πρώτος για τη «μικρή» ομάδα της Μαδρίτης στο φετινό πρωτάθλημα, όχι όμως και αρκετός για να γλιτώσει ο Μίτσελ το ταμείο ανεργίας. Είχαν προηγηθεί φυσικά επτά συνεχόμενες ήττες, ενώ αυτός που ανέλαβε το τιμόνι της και να την βγάλει από το αδιέξοδο, είναι ο 56χρονος Κίκε Σάντσεθ Φλόρες. Μόνο ήττες μακριά από το γήπεδο της στο φετινό πρωτάθλημα, τέσσερις τον αριθμό (Βαλένθια 0-1, Μπαρτσελόνα 1-2, Ράγιο Βαγιεκάνο 0-3, Μπέτις 0-2), ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για τη Λεβάντε, μία για την Χετάφε και έξι ισοπαλίες, στις 11 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Θιουδάδ Ντε Βαλένθια».

Ντέρμπι ουραγών, με τον παράγοντα έδρα να μην είναι από μόνος του αρκετός για να δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί, τουλάχιστον στο σετ των τιμών, στη Λεβάντε.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 38 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x