ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Μπρέντφορντ- Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Μπρέντφορντ- Τσέλσι
Spread the love

Στο Community Stadium η Μπρέντφορντ υποδέχεται την Τσέλσι σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού από την μία πλευρά οι “μέλισσες” πραγματοποίησαν εντυπωσιακή πορεία πριν την διακοπή ενώ οι μπλε από την άλλη συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα στην βαθμολογία.

Οι νεοφώτιστοι με απολογισμό: 3-3-1 στα πρώτα εφτά παιχνίδια τους από την εκκίνηση του πρωταθλήματος αποτελούν σίγουρα την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Πριν την διακοπή στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους επικράτησαν με 2-1 της Γουέστ Χαμ εκτός έδρας με τέρματα των : Γιουάν Γουίσα – Μπριάν Μ΄Μπουεμό οι οποίοι έχουν κλέψει τις εντυπώσεις από την ομάδα του Τόμας Φρανκ.

Στα συν της Μπρέντφορντ το στατιστικό που την θέλει να είναι αήττητη στα τρία πρώτα Λονδρέζικα ντέρμπι ( Άρσεναλ 2-0, Κρίσταλ Πάλας 0-0, Γουέστ Χαμ 2-1) από την εκκίνηση της σαιζόν ούσα νεοφώτιστη κάτι που αποτελεί ρεκόρ για την κατηγορία.

Η Τσέλσι ίδρωσε για να κάμψει την αντίσταση της Σάουθαμπτον (3-1) στο τελευταίο της παιχνίδι πριν την διακοπή αφού πέτυχε το 2ο και το 3ο τέρμα της στο φινάλε και ενώ οι “Άγιοι” έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 77ο λεπτό.

Γενικά οι μπλε στα τελευταία τους παιχνίδια παίρνουν μεν θετικά αποτελέσματα δίχως να αποδίδουν και το ανάλογο ποδόσφαιρο αλλά αυτό είναι κάτι με το οποίο έχει συμφιλιωθεί ο Τούχελ.

Είναι επίσης σημαντικό το γεγονός πως με τον Γερμανό τεχνικό στον πάγκο τους οι Λονδρέζοι αριθμούν 8/12 2ιπλά και μόλις μια ήττα.

Προϊστορία: Τα 3 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο τέρματα.

* Οι γηπεδούχοι αριθμούν 4/5 Goals στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους έχοντας κρατήσει μηδέν παθητικό μόλις σε ένα ματς ενώ οι μπλε έχουν δεχτεί τέρμα ή τέρματα στο τελευταίο “καρέ” των αγώνων τους. Θα ποντάρω σε combo εδώ στο Over 2,5 με το Goal ενώ στα ειδικά στοιχήματα θα ψάξω anytime σκόρερ στο 90λεπτπο τον M΄Μπουεμό ο οποίος στα expected goals είναι στο + 1,48.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 42 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x