ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Βάσκο – Κοριτίμπα

Spread the love

Το σπουδαιότερο ματς του προγράμματος αυτού του Σαββατοκύριακου στο «Σάο Ζανουάριο» του Ρίο, το οποίο έχει χαρακτήρα «τελικού» για την Βάσκο, καθώς προσπαθεί να μειώσει την απόσταση που την χωρίζει από την πρώτη τετράδα, την στιγμή που και ο ένας βαθμός θα αφήσει ικανοποιημένη την πρωτοπόρο Κοριτίμπα.

Πισωγύρισμα για την Βάσκο το 0-1 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Σαμπάιο Κορέια, την στιγμή μάλιστα που είχαν προηγηθεί τρεις συνεχόμενες νίκες και είχε μειώσει αρκετά την απόσταση της από την πρώτη τετράδα. Κατώτερη του αναμενόμενου η Βάσκο στο μεγαλύτερο μέρος του κρίσιμου βαθμολογικά ματς με την Σαμπάιο Κορέια, παρά το γεγονός μάλιστα πως έπαιζε από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με παίκτη παραπάνω. Πίσω στο σκορ τελικά και απόλυτα δίκαια στο εξήντα πέντε, βλέποντας στην συνέχεια την Βάσκο να ξυπνάει από το λήθαργο και να έχει σημαντικές ευκαιρίες, με σπουδαιότερη όλων το χαμένο πέναλτι του Νενέ στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων. Οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Βάσκο, σε 14 ματς στο πρωτάθλημα στο «Σάο Ζανουάριο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, τρία ματς χωρίς τρίποντο, μετά και το βαρύ 0-3 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Κρουζέιρο, με θετικό πάντως για την Κοριτίμπα πως διατηρήθηκε στην κορυφή, έστω και αν η διαφορά της από τους διώκτες της μειώθηκε αισθητά. Προβάδισμα δύο τερμάτων στο όγδοο μόλις λεπτό για την ιδιαίτερα αποτελεσματική στο μεταξύ τους ματς Κρουζέιρο, το 0-3 ακολούθως στο εξήντα, ενώ «ταφόπλακα» στις ελάχιστες ελπίδες της Κοριτίμπα, το χαμένο πέναλτι του Λέο Γκαμάλιο στο εβδομήντα. Επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Κοριτίμπα, σε 14 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Κόουτο Περέιρα», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Βάσκο, δύο για την Κοριτίμπα και ισάριθμες ισοπαλίες, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Σάο Ζανουάριο», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, αλλά και τα σημάδια «κοιλιάς» που κάνει το τελευταίο διάστημα η Κοριτίμπα.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 28 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x