ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Χιλή: Κομπρεσάλ – Κατόλικα

Χιλή: Κομπρεσάλ – Κατόλικα
Spread the love

Σπουδαίο βαθμολογικά το συγκεκριμένο ματς, με την Κομπρεσάλ στο -2 από την πρώτη επτάδα, την στιγμή που με νίκη η πρωταθλήτρια Χιλής, Κατόλικα, θα βρεθεί στο -2 από την κορυφή και την πρωτοπόρο και κυπελλούχο Κόλο Κόλο.

Τρεις συνεχόμενες ήττες για την Κομπρεσάλ, με το 0-1 αρχικά στην έδρα της Κουρικό, το 1-2 φιλοξενώντας την Άουνταξ Ιταλιάνο και το εκτός 1-2 της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Λα Σερένα να την φέρνουν πλέον στην 9η θέση και σε απόσταση δύο βαθμών από την πρώτη επτάδα. Προβάδισμα δύο τερμάτων για τη Λα Σερένα στο πρώτο τέταρτο του μεταξύ τους ματς, με το 0-1 μάλιστα της αντιπάλου της να είναι «δώρο» του Αργεντινού γκολκίπερ Ρεκουένα, με το μόνο που κατάφερε στην συνέχεια η Κομπρεσάλ, να μειώσει με κοντινό πλασέ του Ρεϊνέρο στο εξηκοστό έβδομο λεπτό. Επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Κομπρεσάλ, σε 12 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, πέντε σερί τρίποντα για την Κατόλικα, μετά και το 2-1 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Ουνιόν Εσπανιόλα, βλέποντας τους «σταυροφόρους» να πραγματοποιούν την αντεπίθεση τους, στην προσπάθεια που κάνουν για το τέταρτο τους συνεχόμενο πρωτάθλημα. Με νέα νίκη μάλιστα στο σημερινό ματς, θα βρεθούν στο -2 όπως προαναφέρθηκε από την κορυφή και την πρωτοπόρο και κυπελλούχο Κόλο Κόλο. Κυρίαρχος η Κατόλικα στο 1-0 του πρώτου ημιχρόνου στο ντέρμπι με την Ουνιόν Εσπανιόλα, στο οποίο πέρα του γκολ του Φουενσαλίδα στο εικοστό ένατο λεπτό, είχε ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και ένα δοκάρι, για περισσότερα τέρματα. Τεράστια ευκαιρία ακολούθως για την Ουνιόν Εσπανιόλ στις αρχές της επανάληψης, με δοκάρι σε σουτ σε άδειο σχεδόν τέρμα, με την τυχερή στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο Κατόλικα, να «καθαρίζει» στην συνέχεια με μία περίτεχνη κεφαλιά του Αργεντινού επιθετικού Ζαμπέντρι στο εβδομήντα πέντε. Χαλάρωση μετά το 2-0 για την Κατόλικα, δίνοντας την δυνατότητα στην Ουνιόν Εσπανιόλα να πετύχει το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις. Τέσσερις νίκες και επτά ήττες για την Κατόλικα, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Σαν Κάρλος Ντε Αποκίντο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επτά νίκες για την Κατόλικα και δύο ισοπαλίες, σε 10 ματς την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Κομπρεσάλ. Χαρακτηριστικό, πως μετά το 2-2 του 2011 και την ισοπαλία με το ίδιο σκορ το 2012, η Κατόλικα έχει πανηγυρίσει μέχρι σήμερα επτά συνεχόμενες νίκες.

Δύσκολη έδρα το «Ελ Κόμπρε», σκληροτράχηλη ομάδα η Κομπρεσάλ, ενώ σύμμαχος της και το μεγάλο υψόμετρο της πόλης Ελ Σαλβαδόρ. Παρόλα αυτά, η Κατόλικα έρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες και δείχνει αποφασισμένη αν όχι για τη μεγάλη ανατροπή και το τέταρτο της συνεχόμενο πρωτάθλημα, τουλάχιστον να παλέψει και να εξαντλήσει τις πιθανότητες που υπάρχουν. Πέρα από τα παραπάνω, σε τιμές άνω του 2,40 το «διπλό», το οποίο βάσει των παραπάνω αξίζει το ρίσκο ακόμα και αν δεν επαληθευτεί.

Εκτίμηση:  2

 

 

(Visited 31 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x