ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Γιουρόπα Λιγκ: Μπέτις- Λεβερκούζεν ( 7ος όμιλος)

Γιουρόπα Λιγκ: Μπέτις- Λεβερκούζεν ( 7ος όμιλος)
Spread the love

Στην Ανδαλουσία διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής του 7ου ομίλου ανάμεσα στην Μπέτις και την Λεβερκούζεν με τις δυο ομάδες να έχουν το απόλυτο σε νίκες μέχρι τώρα και τους Γερμανούς να είναι τυπικά πρώτοι με καλύτερη διαφορά τερμάτων (+2).

Οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει 17 γκολ στα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους αλλά συνάμα στα μετόπισθεν έχουν δεχτεί 10 γκολ στο ίδιο αριθμό αγώνων έχοντας κρατήσει μηδέν παθητικό μόλις σε δυο 90λεπτα.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι προέρχεται από το σπουδαίο 2ιπλο που πέτυχε επί της Αλαβές με 0-1 χάρη σε τέρμα του Μπόρχα Ινγκλέσιας δέκα λεπτά πριν το φινάλε αφήνοντας έτσι πίσω της την ήττα που είχε προηγηθεί από την Βιγιαρεάλ στο Ceramica με 2-0 που είναι και η μοναδική στα τελευταία οχτώ παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις και μόλις η 2η μετά την πρεμιέρα του Ισπανικού πρωταθλήματος από την Ρεαλ (0-1).

Στον όμιλο έχει κερδίσει back to back την Σέλτικ με 4-3 και την Φερεντσβάρος με 3-1 εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.

Οι “ασπιρίνες” καλούνται να συνέλθουν άμεσα από την συντριβή που γνώρισαν την περασμένη αγωνιστική από την Μπάγερν Μονάχου με 5-1 μέσα στο σπίτι τους.

Είναι χαρακτηριστικό πως σε εκείνο το παιχνίδι οι Βαυαροί είχαν προηγηθεί με 5-0 πριν καλά- καλά κλείσει το πρώτο ημίχρονο!

Νωρίτερα είχαν πετύχει πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις εκ των οποίων μάλιστα οι δυο πιο πρόσφατες με ισάριθμες 4αρες απέναντι σε Σέλτικ και Αρμίνια εκτός έδρας.

Στον όμιλο εκτός από τους Κέλτες είχαν κερδίσει και την Φερεντσβάρος πιο δύσκολα με 2-1.

Σταθερές και μακροπρόθεσμες οι απουσίες τους αφού συνεχίζουν να λείπουν οι: Αράνγκις, Φοσού Μενσά, Άντριχ και ο Μπάουμγκαρτλίνγκερ.

Προϊστορία: Οι δυο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ ξανά στα Κύπελλα Ευρώπης.

* Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα 13/14 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στον θεσμό αλλά η Λεβερκούζεν παραμένει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και από τις κορυφαίες στην Γερμανία παρά την πρόσφατη συντριβή της από την Μπάγερν Μονάχου. Δεν ρισκάρω με σημείο και θα αγοράσω το Over 2,5 σε απόδοση 1,60 που προκύπτει από την πρόσφατη εικόνα τους στο γκρουπ και όχι μόνο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

(Visited 5 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x