ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Αβαΐ – Κρουζέιρο

Βραζιλία Β΄: Αβαΐ – Κρουζέιρο
Spread the love

Στο «Ρεσακάντα» της Φλοριανόπολις το δεύτερο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Αβαΐ να ψάχνει το τρίποντο που θα την διατηρήσει στην πρώτη τετράδα, την στιγμή που η Κρουζέιρο προσπαθεί όχι μόνο να βελτιώσει την βαθμολογική της εικόνα, αλλά να αποφύγει οριστικά τις περιπέτειες.

Ένας μόλις βαθμός για την Αβαΐ στις αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με θετικό πάντως για την ομάδα της Φλοριανόπολις πως παρέμεινε, έστω και οριακά στην πρώτη τετράδα, παρά το 1-1 αρχικά φιλοξενώντας την Πόντε Πρέτα και το 1-3 της περασμένης εβδομάδας στο Αρακαζού από την τοπική και εντός της επικίνδυνης ζώνης, Κονφιάνσα. Πέρα του πρωταθλήματος πάντως, υποχρεώσεις και για το κύπελλο της περιφέρειας της Σάντα Καταρίνα, με την Αβαΐ να έρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, το εκτός 3-1 σε βάρος της Κρισιούμα και το 5-2 σε βάρος της Σασαντόρ. Οκτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Αβαΐ, σε 15 ματς στο πρωτάθλημα στο «Ρεσακάντα», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, οκτώ βαθμοί για την Κρουζέιρο και αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών, με την σπουδαία ομάδα του Μπέλο Οριζόντε στην 11η θέση και το +7 πλέον από την επικίνδυνη ζώνη. Ισοπαλία με 1-1 αρχικά στην Καμπίνας με την τοπική Γκουαρανί, 2-0 ακολούθως φιλοξενώντας την ουραγό Μπραζίλ Πελότας, επιβλητικό 3-0 στην Κοριτίμπα σε βάρος της ομώνυμης ομάδας, ενώ 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική στο Μπέλο Οριζόντε με τη Μποταφόγκο. Ένα ματς πάντως, στο οποίο η μοιρασιά των βαθμών άφησε πικρή γεύση στην Κρουζέιρο καθώς κυριάρχησε, αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε κάποιο ή κάποια τέρματα τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Τέσσερις νίκες, επτά ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Κρουζέιρο, σε 15 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το Μπέλο Οριζόντε, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Αβαΐ και τέσσερις ισοπαλίες, σε πέντε ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Κρουζέιρο.

Ισχυρότερο το βαθμολογικό κίνητρο της Αβαΐ, με την ομάδα της Φλοριανόπολις όμως να βγάζει αστάθεια σε ένα πολύ κρίσιμο χρονικά σημείο, ενώ χωρίς πίεση το τελευταίο διάστημα η Κρουζέιρο, η οποία παίζει για το γόητρο της και δεν κάνει χάρες σε κανένα.

Εκτίμηση:  G/G

 

 

(Visited 4 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x