ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Γκουαρανί – Κονφιάνσα

Βραζιλία Β΄: Γκουαρανί – Κονφιάνσα
Spread the love

Στο «Μπρίνκο Ντε Ούρο» της Καμπίνας το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, μάλιστα με ξεχωριστό ενδιαφέρον, με την τοπική Γκουαρανί να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη τετράδα, την στιγμή που η προτελευταία στον βαθμολογικό πίνακα Κονφιάνσα δίνει μάχη παραμονής.

Τέσσερις βαθμοί στις δύο αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με το 3-0 αρχικά φιλοξενώντας τη Λοντρίνα και το 2-2 ακολούθως στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό με την τοπική Κλαμπ Ρεγκάτας να την φέρνουν στην 7η θέση και το -4 από την πρώτη τετράδα. Σημαντικός βέβαια, εκ πρώτης όψεως ο βαθμός στο Μασεϊό με την Κλαμπ Ρεγκάτας, με το 2-2 όμως βάσει εξέλιξης να μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί και ήττα, από την στιγμή που η Γκουαρανί μέχρι το εβδομήντα οκτώ προβάδισμα δύο τερμάτων, πριν δεχθεί την ισοφάριση από πέναλτι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Οκτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Γκουαρανί, σε 15 ματς στο πρωτάθλημα στο «Μπρίνκο Ντε Ούρο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, δύο πολύτιμα τρίποντα για την Κονφιάνσα στις ισάριθμες αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με 1-0 αρχικά στο Σαλβαντόρ σε βάρος της τοπικής Βιτόρια και το 3-1 ακολούθως φιλοξενώντας την Αβαΐ να της δίνουν μεγάλη ανάσα, παρά το γεγονός πως παρέμεινε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ακολούθησε το εντός 1-1 με την 4ης κατηγορίας Σούσα και ο αποκλεισμός της στην συνέχεια στην διαδικασία των πέναλτι στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόπα Ντο Νορντέστε. Δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες για την Κονφιάνσα, σε 15 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Γκουαρανί, μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0), σε ισάριθμα ματς την τελευταία φιλοξενώντας την Κονφιάνσα, με πρώτη σε αγώνα κυπέλλου το 2013 και ακολούθως το 2020 σε ματς για το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας.

Τα λάθη απαγορεύονται για την Γκουαρανί, ειδικά στο γήπεδο της, ειδικότερα τώρα που το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική του ευθεία, αν η ομάδα της Καμπίνας βέβαια θέλει να μείνει «ζωντανή» στη μάχη της ανόδου.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 7 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x