Spread the love

Ο ΠΑΟΚ παίζει τα… ρέστα του στο φετινό BCL και θέλει τη νίκη κόντρα στη Γαλατά, προκειμένου να μπει και πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης. Μπορεί όμως;

Ο κόσμος του Δικεφάλου θα είναι εκεί, η διάθεση επίσης, όμως είναι πολύ δύσκολο να καταφέρει να πάρει το αποτέλεσμα κόντρα σε μια τόσο φορμαρισμένη ομάδα, όσο η Γαλατά.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο πρωτάθλημα η Γαλατά επικράτησε της πανίσχυρης Εφές, οπότε ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα μπορέσει να παλέψει για κάτι περισσότερο.

Το σκέτο διπλό είναι στο 1.50, όμως με ένα μικρό χάντικαπ η απόδοση ανεβαίνει σημαντικά, οπότε εμείς θα σας προτείνουμε το -4,5.

Πρόταση Γαλατά -4,5 με απόδοση 1.87

Πάμε στο σύνολο των πόντων, εκεί όπου η λογική λέει πως το ματς θα πάει ψηλά, αλλά όχι και στον… θεό.

Ο ΠΑΟΚ σκοράρει περίπου 80 πόντους στην διοργάνωση, όσους και η Γαλατά. Παρόλα αυτά, πείτε το ένστικτο, πιστεύω πως οι δύο ομάδες θα μείνουν λίγο κάτω από τους μέσους όρους του.

Η πρότασή μας λοιπόν θα είναι το -165,5, το οποίο το βρίσκουμε και σε πολύ καλή απόδοση.

Πρόταση -165,5 πόντοι με απόδοση 1.87

Πάμε τώρα στα ειδικά και σε μια επιλογή που εντυπωσίασε το Σαββατοκύριακο. Ο Περσέ σημείωσε 27 κόντρα στην Εφές και μπορεί να κάνει ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση. Το λάιν του είναι στους 16,5 πόντους και το όβερ φαντάζει ιδανική περίπτωση, οπότε με αυτό θα κλείσουμε τις επιλογές μας για σήμερα.

Πρόταση Περσέλ ΟΒΕΡ 16,5 πόντοι με απόδοση 1.75

(Visited 13 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x