ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Μπραγκαντίνο – Σπορτ Ρεσίφε

Βραζιλία: Μπραγκαντίνο – Σπορτ Ρεσίφε
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Ναμπιζάο» της Μπραγάνσα, με την τοπική Μπραγκαντίνο να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει στην πρώτη τετράδα, την στιγμή που η εντός επικίνδυνης ζώνης Σπορτ Ρεσίφε δίνει μάχη παραμονής.

Επικράτηση με 1-0 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την Σάο Πάολο, με τη Μπραγκαντίνο πλέον στην 5η θέση, ισόβαθμη της 4ης στον βαθμολογικό πίνακα, πρωταθλήτριας Φλαμένγκο, ενώ αήττητη η ομάδα της Μπραγάνσα για οκτώ συνεχόμενες αγωνιστικές. Πετυχημένη γενικότερα η φετινή χρονιά για την ομάδα της Μπραγάνσα, ανεξάρτητα του τι καταφέρει στην συνέχεια, καθώς έχει ξεπεράσει ήδη κατά πολύ το ταβάνι της με την παρουσία της στον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη της σκληροτράχηλης Ατλέτικο Παραναένσε. Τέσσερις νίκες, οκτώ ισοπαλίες και δύο ήττες για τη Μπραγκαντίνο, σε 14 ματς στο πρωτάθλημα στο «Ναμπιζάο» της Μπραγάνσα, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο 21χρονος επιθετικός Ελίνιο.

Στην αντίπερα όχθη, 1-2 στο Σάο Πάολο από την Παλμέιρας, με την Σπορτ Ρεσίφε με μόλις ένα βαθμό στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας προηγηθεί το 0-1 στην έδρα της Κουιαμπά και το 0-0 φιλοξενώντας την Σάντος. Μπροστά στο σκορ η Σπορτ στο ματς με την Παλμέιρας στο τέταρτο μόλις λεπτό, με κοντινό πλασέ του Ουρουγουανού επιθετικού Μπάρσια, με την ομάδα του Ρεσίφε όμως στην συνέχεια «θύμα» ανατροπής εννέα λεπτά πριν το φινάλε. Πέρα από τα παραπάνω, με την πλάτη στον τοίχο η Σπορτ, καθώς βρέθηκε στην 18η θέση και το -5 από την 16η στον βαθμολογικό πίνακα Σάντος και την γραμμή της παραμονής. Τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες για την Σπορτ, σε 13 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το Ρεσίφε, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο στόπερ Σαμπίνο.

Προϊστορία: Δύο νίκες για τη Μπραγκαντίνο, μία για την Σπορτ Ρεσίφε και μία ισοπαλία, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ναμπιζάο» της Μπραγάνσα.

Ο παράγοντας έδρα αλλά και η καλή κατάσταση που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Μπραγκαντίνο δεν δικαιολογούν την χαμηλή τιμή που την συνοδεύει, ειδικά όταν απέναντι υπάρχει ένας αντίπαλος που θα παίξει για την ζωή του με το μαχαίρι στα δόντια.

Εκτίμηση:  G/G

 

 

 

 

(Visited 18 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x