Spread the love

Στο ΟΑΚΑ,η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Άρη σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Η “Ένωση” είναι σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας καταφέρει να μετράει τρεις σερί νίκες ύστερα από την ήττα με τον ΠΑΟΚ ,επικρατώντας των Παναιτωλικού,Ατρόμητου και Βόλου,το τελευταίο εκτός έδρας.

Η έλευση Γιαννίκη έχει αλλάξει το στιλ της ομάδας και έχει εντάξει και παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής όπως οι Μήτογλου-Ρότα.

Αγωνιστικά ο Αργύρης Γιαννίκης δεν υπολογίζει στους Αμραμπάτ, Γέβτιτς, Θεοχάρη και Γαλανόπουλο, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Εντος ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αυχένα, στο ματς με τον Βόλο ΝΠΣ,αλλά θα ξεκινήσει από τον πάγκο.

Ο Άρης πέτυχε μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό με 5-1 στο πιο  ευρύ τρίποντο φέτος για την ομάδα του Μάντζιου .Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την ήττα από τον Ιωνικό μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.

Αγωνιστικά,ο Δημήτρης Μάνος τέθηκε εκτός μάχης λόγω ίωσης, ενώ αναμενόμενα δεν υπολογίζονται για το προσεχές παιχνίδι Μπεναλουάν και Λούμορ. Ο Άκης Μάντζιος δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα

Η αποστολή του Άρη:

Κουέστα, Ντένις, Σιαμπάνης, Γκάμα, Ματέο, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Σάσα, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Τζέγκο, Ματίγια, Σούντγκρεν, Χαϊροβιτς, Γκάνεα, Ντουάρτε, Δεληζήσης.

Προϊστορία: 2-4-0 στα τελευταία έξι.

Εκτίμηση: Ενδιαφέρον παιχνίδι αλλά η ΑΕΚ είναι ένα βήμα παραπάνω.

ΠΡΟΤΑΣΗ :1

 

(Visited 14 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x