Spread the love

Επιλογές απο το Τσάμπιονς Λιγκ που πληρώνουν καλά.

Σέριφ-Ιντερ(4οςΟμιλος)

Δεν άντεξε στην πίεση της Ιντερ στο πρώτο παιχνίδι  και αφού ισοφάρισε  στο 52, μέσα σε εννιά λεπτά δέχτηκε δύο γκολ για το 3-1 που ήταν η πρώτη ήττα της ομάδας σε επίσημο παιχνίδι μετά τον Ιούλιο. Μετά το ματς με τους “Νερατζούρι” ακολούθησαν δύο ματς για το Πρωτάθλημα  (2-0 τη Μπάλτι και 0-2 και την Πετροκαμπ) ,συν ένα ματς Κυπέλλου (6-0 τη Σάκσαν). Το καλό νέο για την ομάδα είναι η επιστροφή του Γιακσιμπόεφ στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Με τον Ουζμπέκο  με το ένα γκολ σε τέσσερα ματς ,να παίρνει τη θέση του τραυματία Γινσάνε(5  συμ -4 γκολ).Επιθετικά, πάντως , δεν έχει θέματα η ομάδα με παίκτες όπως οι Αντάμα Τραορέ-Κολοβός -Καστανέδα.

Η Ιντερ, χάρις στον τρομερό Κορέα ,που σκόραρε δύο γκολ, έκανε το δύο στα δύο στο Πρωτάθλημα στο 2-0 επί της Ουντινέζε, αλλά παραμένει πολύ πίσω απο Νάπολι-Μίλαν στο Πρωτάθλημα  που έχουν  31 έναντι 24 βαθμών. 3-1-0 το ρεκορ της στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που έχει παίξει σε όλες τις διοργανώσεις .  Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα  για την ομάδα του Ιντσάγκι που στα τελευταία πέντε ματς εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει 2-2-1.

Προϊστορία:  Δεν υπάρχει πέρα του 3-1  στο πρώτο παιχνίδι.

Εκτίμηση: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ  να υποτιμηθεί  η Σερίφ κόντρα σε μία Ιντερ που δεν πείθει.

    ΠΡΟΤΑΣΗ : 2-3

 

Ντορτμουντ-Αγιαξ(3ος Ομιλος)

Εστω και χωρίς τον Χάαλαντ για τέταρτο ματς (λείπουν τα 9 γκολ σε έξι εμφανίσεις του Νορβηγού) ,η Ντόρτμουντ ξεπέρασε το σοκ του 4-0 του πρώτου αγώνα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ και επικρατώντας  των Μπίλεφελντ(1-3 και Κολωνίας 2-0 για το Πρωτάθλημα και 2-0 της Ινγκολσταντ για το Κύπελλο) προχωράει στο κυνήγι της Μπάγερν(στο -1 η διαφορά) και πάει και για το Κύπελλο.  Δεν υπάρχουν νεότερες απουσίες πλην των Εμρε Τσαν,Σουλτζ ,Γκερέιρο, αλλά η ομάδα έχει μάθει ναζει χωρίς αυτούς τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες.

Ο Αγιαξ έκανε την καθιερωμένη γκέλα,(τέταρτη στα τελευταία πέντε),όταν παίζει με αντίπαλο τη Χέρακλες εκτός έδρας(0-0 την προηγούμενη αγωνιστική εκτός έδρας).  Είναι πρωτοπόρος και στο +2 απο την Αιντχόφεν.  Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει τρία στα τρία και με εξαιρετικές εμφανίσεις(1-5 Αγιαξ, 2-0 τη Μπεσίκτας, 4-0 τη Ντόρτμουντ). Αγωνιστικά, επιστρέφει ο δεξιος μπακ Μαζραουί  που ήταν άρρωστος και δεν έπαιξε στο Πρωτάθλημα.

Προϊστορία:  2-0-1 , ο πρώτος γύρος έφερε την πρώτη νίκη του Αγιαξ επί των Γερμανών που είχαν δύο νίκες μέσα -έξω σε ομίλους (1-0 και 1-4 σκορ αντίστοιχα το 12)

Εκτίμηση: 10 παιχνίδια αήττητο έχει η Ντορτμουντ στους ομίλους παίζοντας εντός έδρας(7-3-0).  8-4-1 ο Αγιαξ στις πιο πρόσφατες ευρωπαικές του εξόδους στη διοργάνωση.

 ΠΡΟΤΑΣΗ: Αν και ο Αγιαξ είναι δυνατός και με ισορροπία στις γραμμές του(ένα γκολ παθητικό στα τελευταία εννιά παιχνίδια του), θα πάω με τον άσο της Ντόρτμουντ που έχει μάθει να παίζει με απουσίες.

 

 

(Visited 12 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x