ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Conference League: ΠΑΟΚ-Κοπεγχάγη (6ος Ομιλος)

Conference League: ΠΑΟΚ-Κοπεγχάγη (6ος Ομιλος)
Spread the love

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Κοπεγχάγη σε ένα παιχνίδι must win καθώς με νίκη κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την πρώτη θέση.

Μέχρι τώρα, ο “Δικέφαλος” έχει μαζέψει 7 βαθμούς με δύο νίκες εκτός απέναντι σε Κοπεγχάγη και  Λινκολν, αλλά στο μοναδικό ανταγωνιστικό ματς που έπαιξε εντός έδρας έμεινε  στο 1-1  με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Στο Πρωτάθλημα είναι στο -4 απο τον Ολυμπιακό και προέρχεται  από το 4-1 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λουτσέσκου  δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Σίντκλει και Μίτριτσα. Καλό νέο  η επιστροφή του Κούρτιτς  στη μεσαία γραμμή  που θα είναι παρέα με τον Σβαμπ. Από κει και πέρα ,μπροστά  τους θα είναι ο Ελ Καντουρί και οι Μπίσεσβαρ-Ζίφκοβιτς και Σφιντέρσκι.

Η Κοπεγχάγη, είχε επιστροφές και κατάφερε να γυρίσει στις νίκες ,επικράτησε με 3-0 της Βέιλε.  Είναι στο -6 απο την Μίντιλαντ (34-28). Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός είναι ο  κίπερ  Γκρομπάρα που είχε πάρει κόκκινη αλλά και οι μέσοι Ζέκα-Φάλκ. Στην Ευρώπη έχει δύο νίκες, πρώτα απο την Σλόβαν (1-3 ) και εν συνεχεία στη Λινκολν (3-1).

Προϊστορία: Δεν υπάρχει

Εκτίμηση: Ο ΠΑΟΚ έχει προβλήματα  καιη μεσαία γραμμή με τη στελεχωση της είναι ένα πρόβλημα. Η Κοπεγχάγη  είναι καλύτερη εκτός παρά εντος.

  ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ-γκολ

 

 

 

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x