Spread the love

Επιλογές απο το Κύπελλο Αγγλίας με τις εκπλήξεις να είναι αρκετές.

Κύπελλο Αγγλίας

249 Ιπσουιτς-Ολνταμ

Τις δύο ομάδες τις χωρίζει μία κατηγορία.Η Ιπσουτις βολοδέρνει στη Λιγκ 1 και έχει στόχο την άνοδο. Τον τελευταίο καιρό βγάζει χαρακτήρα κάτι που μαρτυρά το εντυπωσιακό ρεκόρ (5-1-1) στα τελευταία επτά παιχνίδια που έχει δώσει. Πιο πρόσφατο το 1-4 επί της Γουίκομπ την προηγούμενη αγωνιστική. Πλήρη αποστολή ο Πολ Κουκ που θα έχει μαζί του και θα περιμένει πολλά απο τον επιθετικό Μπονε (απο τη Ζιμπάμπουε) με τα 11 γκολ φέτος.

Η Ολνταμ έχει ως στόχο την παραμονή στη Λιγκ 2(είναι ακρθιβώς πάνω απο την επικίνδυνη ζώνη) και στο Κύπελλο δεν θα “σκοτωθεί”¨για να περάσει. Οχι ότι θα είναι αδιάφορη αλλά δεν θα παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα ακολουθώντας,τρόπον τινά, ένα καλό ροτέισον. Μετράει 1-2-4 στα τελευταία επτά ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Αήττητη στα τελευταία τρία παιχνίδια που έχει δώσει μακριά απο την έδρα της,χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ κόντρα σε Μάνσφιλντ και Καρλάιλ(λευκές ισοπαλίες) ,ενώ νίκησε τη Ροτσντέιλ (0-1).

Προϊστορία: 2-1-1 ,με δύο σερί νίκες των γηπεδούχων, τελευταία το 1997 για την Τσάμπιονσιπ..

Εκτίμηση: Δεν θα ασχοληθώ με τον άσο αλλά θα πάω με τα πολλά γκολ που είναι το “ψωμί” της Ιπσουιτς(8 στα τελευταία 9)

ΠΡΟΤΑΣΗ: Οver

258 Mόρκαμπ-Νιούπορτ

Xωρίς νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια η Μόρκαμπ(0-2-5) ,έχοντας και ένα αποκλεισμό απο το Λιγκ Τρόφι κόντρα στην Χάρτλπουλ .Στο Πρωτάθλημα βαδίζει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας όντας στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη .Πιο πρόσφατη η εντός έδρας ήττα από την Κέμπριτζ (0-2) ,ενώ γενικά εντός στα τελευταία παιχνίδια μετρά 1-2-3. Πριν την ήττα από την Κέμπριτζ είχε μία νίκη και δύο ισοπαλίες.

Η Νιούπορτ, παλεύει να μπει στα πλέι οφ. Είναι ισόβαθμη με τη Λέιτον στους 23 βαθμούς και την 6η θέση. Αγωνιστικά μετρά 3–3-1 στα τελευταία επτά παιχνίδια που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας χάσει μόνο απο την u21 της Αρσεναλ για το Λιγκ Τρόφι. Εκτός έδρας μετά απο τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-2-2) ,νίκησε την Μπρίστολ Ρόβερς με 1-3.

Προϊστορία: 4-1-3 ,με τέσσερα σερί γκολ γκολ, 1-3 πέρυσι.

Εκτίμηση: Η λογική του γκολ γκολ αλλά και των πολλών γκολ μοιάζει σωστή σαν επιλογή και θα την τιμήσουμε

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ /Over

 

245 Γιόρκ-Μπάξτον

 

Η Γιορκ αγωνίζεται στον βόρειο όμιλο της Νάσιοναλ και καταλαμβάνει την 7η θέση της βαθμολογίας με 4-0-3 εντός έδρας . Με 5-1-1 στα τελευταία επτά παιχνίδια που έχει δώσει και 4-1-0 εντός ,η γηπεδούχος παίρνει νίκες και σχετικά εύκολες συνδυαζόντας καλό ποδόσφαιρο με αποτελέσματα. Για ναφτάσει εδώ απέκλεισε την Μορπεθ Τάουν με 1-1 εντός και 1-3 εκτός .

Η Μπαξτον βρίσκεται ουσιαστικά στην 7η Λιγκ της Νάσιοναλ και κατοικοεδρεύει στην 3η θέση και στο -7 απο την Μάτλοκ που είναι πρωτοπόρος. . Είναι αήττητη σε 16 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (10 -6 -0) και για να φτάσει εδώ απέκλεισε την Κέτερινγκ.

Προιστορία: Δεν υπάρχει,

Εκτίμηση: Λογικό φαβορί η Γιορκ αλλά η Μπάξτον είναι ομάδα που δεν φοβάται..

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ η γκολ γκολ

(Visited 7 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x