ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Β΄ Ισπανίας: Τενερίφη- Χιρόνα

Β΄ Ισπανίας: Τενερίφη- Χιρόνα
Spread the love

Στην Τενερίφη η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει την Χιρόνα με τους γηπεδούχους να είναι το φαβορί για την νίκη αλλά και οι φιλοξενούμενοι έχουν τις πιθανότητες τους αφού προέρχονται από ένα καλό νικηφόρο σερί.

Οι Blanquiazules είναι στην 6η θέση αλλά μόλις στο -4 από την 2η Ειμπάρ και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αφού ο πρωταρχικός τους στόχος είναι η απευθείας άνοδος, αν απόψε κερδίσουν θα πλησιάσουν στο -1 υπερτερώντας μάλιστα της 3ης Λας Πάλμας στην σχετική ισοβαθμία.

Την περασμένη αγωνιστική σκόνταψαν στην Ίμπιζα ( 0-0) και διέκοψαν έτσι ένα μικρό αλλά σημαντικό νικηφόρο σερί όπως ήταν οι νίκες απέναντι σε Λεγκανιές και Μπούργος με 2-1 και 4-0 εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα.

Η Χιρόνα βρίσκεται αρκετά πιο χαμηλά στην βαθμολογία , πιο συγκεκριμένα στην 13η θέση, αλλά έχει συμπληρώσει σχεδόν έναν μήνα αήττητη με απολογισμό: 3-1-0 εκ των οποίων μάλιστα οι δυο νίκες είναι back to back απέναντι σε Φουενλαμπράδα και Αλκορκόν με 2-1 και 3-1 εκτός και εντός έδρας.

Ωστόσο δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το γεγονός πως παρά τις 3/4 νίκες που μετράνε στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους έχουν κερδίσει αντίστοιχα μόλις 1/7 ( 0-2-4 τα υπόλοιπα) φέτος απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Προϊστορία: 4-5-8 σε 17 μεταξύ τους παιχνίδια υπέρ της Χιρόνα με την Τενερίφη να έχει κερδίσει ωστόσο τα δυο πιο πρόσφατα εντός έδρας μέσα στο 2020 με 2-0 και 1-0 δηλαδή με μηδέν παθητικό.

* Οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει 13 γκολ στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας έχοντας κερδίσει στις πέντε περιπτώσεις σε αυτά τα παιχνίδια που παραμένουν αήττητοι.

Ωστόσο την ίδια ώρα έχουν κρατήσει μηδέν παθητικό μόλις σε ένα από αυτά τα ματς.

Αν προσθέσουμε και το γεγονός πως στα 6/7 πιο πρόσφατα παιχνίδια της Χιρόνα έχουμε δει γκολ και από τις δυο ομάδες θα οδηγηθούμε προς την κατεύθυνση του Goal.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 8 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x