ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Σπορτ Ρεσίφε – Αμέρικα Μινέιρο

Βραζιλία: Σπορτ Ρεσίφε – Αμέρικα Μινέιρο
Spread the love

Στην «Αρένα Περναμπούκο» το τελευταίο χρονικά ματς του προγράμματος, το οποίο έχει χαρακτήρα «τελικού» για την Σπορτ Ρεσίφε, ενώ πιο άνετη βαθμολογικά η Αμέρικα Μινέιρο, η οποία βρίσκεται στο +8 τόσο από την σημερινή της αντίπαλο όσο και γενικότερα από την επικίνδυνη ζώνη.

Οδυνηρό, τουλάχιστον έτσι όπως προήλθε, 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική στο «Μαρακανά» από την Φλουμινένσε, το οποίο εδραίωσε την Σπορτ Ρεσίφε στην επικίνδυνη ζώνη. Ιδιαίτερα ανταγωνιστική η Σπορτ στο συγκεκριμένο ματς, «πληρώνοντας» όμως στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, το ότι σταμάτησε προς το φινάλε να απειλεί την αντίπαλο της, προτιμώντας να διαφυλάξει τον ένα βαθμό. Τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες για την Σπορτ, σε 15 ματς στο Μπραζιλεϊράο στο Ρεσίφε, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, τυπικά φιλοξενούμενη η Αμέρικα στο εκτός έδρας ντέρμπι του Μπέλο Οριζόντε με την συμπολίτισσα Ατλέτικο, στο ουδέτερο «Μινεϊράο», την έδρα της Κρουζέιρο, στο οποίο γνώρισε δίκαια, τουλάχιστον βάσει εικόνας, την ήττα με 0-1 από την πρωτοπόρο και επίδοξη πρωταθλήτρια Βραζιλίας. Παρόλα αυτά, με «μαξιλαράκι» ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ αλλαγή και στόχων, τουλάχιστον προς ώρας, καθώς έχει μπει στην ζώνη του Κόπα Σουνταμερικάνα. Τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Αμέρικα Μινέιρο, σε 15 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ τιμωρημένοι για σήμερα οι επιθετικοί Φαμπρίσιο και Μπρούνο Ναζάριο.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Αμέρικα Μινέιρο και μία ισοπαλία, σε τέσσερα ματς την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Σπορτ Ρεσίφε.

Επιλογή μεγάλου ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στο ισχυρό κίνητρο της Σπορτ Ρεσίφε, αλλά και το ότι η Αμέρικα χάνει αρκετή από τη δύναμη της μακριά από το γήπεδο της. Καλή η προϊστορία της βέβαια την τελευταία δεκαετία στο Ρεσίφε, αλλά έχει ξεπεράσει το ταβάνι της και πολύ πιθανό το +8 από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και πιθανή έξοδο στο Κόπα Σουνταμερικάνα να την αποπροσανατολίσουν.

Εκτίμηση:  1

 

 

(Visited 2 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Λεό
Λεό
2 years ago

Ωραία ανάλυση !!Ένας από τους λίγους που δν φοβούνται να ασχοληθούν με παιχνίδια υψηλού ρίσκου αλλά και μεγάλων αποδόσεων!!!!Σ’ακουλουθω που λέει και το μεγάλο τραγούδι του Βασίλη και καλή επιτυχία μας !!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x