Spread the love

Πέραν του αγώνα του Παναθηναϊκού, έχουμε και άλλα δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια στα οποία μπορούμε να ποντάρουμε, καθώς μας δίνουν εξαιρετικές ευκαιρίες. Ας τα δούμε λοιπόν…

Μπαρτσελόνα – Μπασκόνια

Ένα κλασικό ισπανικό ματς, ανάμεσα σε δύο έμπειρες ομάδες που μπορούν να κάνουντ ο κάτι παραπάνω επιθετικά. Το σκορ στα ματς ανάμεσα σε ομάδες της ACB συνήθως είναι ηψυλό και σε αυτό θα ποντάρουμε και αυτή τη φορά.

Επιπλέον, η Μπαρτσελόνα είναι ομάδα που μπορεί να υπερασπιστεί την έδρα της και να πάρει τη νίκη, οπότε, συνδιάζοντας αυτά τα δύο δεδομένα, έχουμε μια εξαιρετική “κόμπο” επιλογή.

Πρόταση Νίτης της Μπαρτσελόνα & όβερ 146,5 πόντοι με απόδοση 2.36

Ερυθρός Αστέρας – Βιλερμπάν

Πάμε τώρα σε ένα ματς που σίγουρα δεν έχει την ίδια ποιότητα, όμως θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο μπασκετικά, όσο και στοιχηματικά. Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε πάρτι απέναντι στον Παναθηναϊκό και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και κόντρα στους Γάλλους.

Από την άλλη η Βιλερμπάν, η οποία είναι και η μεγάλη εκπληξη της φετινής Ευρωλίγκας, θέλει το διπλό, προκειμένου να συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Το παιχνίδι σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, όμως η Βιλερμπάν, έχοντας δείξει μια μεγαλύτερη σταθερότητα, μπορεί να πάρει το διπλό. Βέβαια, θα παρουσιαστεί χωρίς τον Λάιτι, όμως αυτό μπορεί και να μην παίξει κάποιο ρόλο, καθώς Οκόμπο και Τζόουνς είναι σε τρομερή κατάσταση.

Πρόταση 2 με απόδοση 2.18

(Visited 64 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x