ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Ιταλία- Ελβετία ( 3ος όμιλος)

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Ιταλία- Ελβετία ( 3ος όμιλος)
Spread the love

Το ντέρμπι του 3ου ομίλου διεξάγεται το βράδυ της Παρασκευής στην Ρώμη όπου η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία να φιλοξενεί την Ελβετία με τις δυο ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή της σχετικής βαθμολογίας δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε των προκριματικών.

Η Σκουάντρα Ατζούρα τερμάτισε 3η στο πρόσφατο Nations League αφού επικράτησε στον “μικρό” τελικό του Βελγίου με 2-1 ενώ νωρίτερα στον ημιτελικό είχε ηττηθεί με το ίδιο σκορ από την Ισπανία παίζοντας ωστόσο σε εκείνο το παιχνίδι με δέκα παίκτες , λόγω της αποβολής του Μπονούτσι, στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης έπαιξε το τελευταίο της χρονικά παιχνίδι για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 στις 8/09 , δηλαδή παραπάνω από δυο μήνες πριν, όταν είχε συντρίψει την Λιθουανία με 5-0 αλλά νωρίτερα είχε φέρει δυο back to back ισοπαλίες με Βουλγαρία και την αποψινή της αντίπαλο την Ελβετία.

Το αήττητο των 37 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις μπορεί να το έσπασε η Ισπανία στα ημιτελικά του Nations League αλλά στον προκριματικό όμιλο συνεχίζει να τρέχει ένα αήττητο ρεκόρ: 4-2-0 με 5/6 clean sheets.

Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν στις υπηρεσίες των: Ζανιόλο, Πελεγκρίνι, Ιμόμπιλε, Μπελότι ενώ την ίδια ώρα είναι αμφίβολοι και οι: Μπαρέλα, Κιελίνι.

Οι Ελβετοί με τον Μουράτ Γιακίν ξαναβρήκαν το mentality , την σκληράδα που τους χαρακτήριζε ως εθνική ομάδα στα πρώτα χρόνια της θητείας του Πέτκοβιτς στον πάγκο τους.

Ήδη με τον νεοφερμένο εκλέκτορα στην τεχνική ηγεσία τους οι Ελβετοί έχουν κρατήσει μηδέν παθητικό και στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ξεκινώντας με μια “λευκή” ισοπαλία κόντρα στην Ιταλία εντός έδρας και απέναντι στην Βόρειο Ιρλανδία στο Μπέλφαστ για να ακολουθήσουν δυο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Βόρειο Ιρλανδία (2-0) εντός και η 4αρα στο Βινίσιους.

Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχτούν δίχως τους: Τσάκα- Σεφέροβιτς- Ελβεντί- Τσούμπερ- Εμπολό- Κόμπελ και τον Κριστιάν Φάσναχτ.

Προϊστορία: Η Ιταλία είναι αήττητη στα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Ελβετία σε όλες τις διοργανώσεις.

* Εδώ έχουμε να κάνουμε με δυο πολύ “σφιχτές” άμυνες και τα 10 clean sheets που μετράνε μαζί στον προκριματικό όμιλο μιλάνε από μόνα τους. Βλέπω έναν “ιδρωμένο” Άσο αλλά το βασικό μου ποντάρισμα εδώ θα είναι τα λίγα γκολ εμπλουτισμένα με το Over 9,5 κόρνερ και το Over 4,5 κάρτες αφού προβλέπω πολλά νεύρα εκατέρωθεν.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2,5/ Over 9,5 κόρνερ/ Over 4,5 κάρτες

(Visited 15 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x