ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ 2022 : Ουαλία- Λευκορωσία ( 5ος όμιλος)

Προκριματικά Μουντιάλ 2022 :  Ουαλία- Λευκορωσία ( 5ος όμιλος)
Spread the love

H Ουαλία ορίζει η ίδια την μοίρα της αναφορικά με την κατάκτηση της 2ης θέσης που δίνει μια δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση στα τελικά του Κατάρ μέσο μπαράζ.

Αντίθετα η Λευκορωσία που έχει χάσει στα 7 πιο πρόσφατα δικά της 90λεπτα , χωρίς να έχει καν σκοράρει στα τρία τελευταία, αναμένεται να τερματίσει στην τελευταία θέση του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι στην παρούσα φάση είναι 3οι υστερώντας σε ισοβαθμία με την Τσεχία αλλά οι Τσέχοι έχουν να δώσουν ακόμη ένα ματς , με την Εσθονία εντός έδρας, σε αντίθεση με την ομάδα του Ρόμπερτ Πέιτζ που έχει να δώσει δυο.

Το αποψινό κόντρα στην αδύναμη Λευκορωσία εντός έδρας και την Τρίτη με το Βέλγιο και πάλι μπροστά στο κοινό τους.

Η Ουαλία έχει χάσει μόλις δυο παιχνίδια της στα τελευταία 10 αλλά συνάμα έχει κερδίσει και αλλά τόσα ωστόσο απέναντι στην αδύναμη Λευκορωσία θα είναι “αυτοκτονία” εάν δεν τα καταφέρει.

Αμφίβολος ο Γκάρεθ Μπέιλ με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του ενώ στο κλασικό “3-5-2” επιθετικό δίδυμο θα είναι οι: Γουίλσον- Τζέιμς.

Η Λευκορωσία δεν κατάφερε σε κανένα παιχνίδι της σε αυτή την προκριματική φάση να δείξει κάτι αφού αριθμεί 7 διαδοχικές ήττες από το 4-2 που είχε κερδίσει την Εσθονία στις 27/03.

Μάλιστα από τις 7 αυτές ήττες στα τελευταία τρία παιχνίδια της δεν έχει καν βρει δίχτυα ενώ την ίδια ώρα αριθμεί και πέντε διαδοχικές ήττες μακριά από την έδρα της.

Προϊστορία: Στο ματς του 1ου γύρου η Ουαλία είχε επικρατήσει επεισοδιακά με 2-3 σε ένα παιχνίδι στο οποίο έχανε με 2-1 μέχρι και το 69ο λεπτό αλλά το “γύρισε” με χατ τρικ του Γκάρεθ Μπέιλ.

* Χαμηλά μοιραία ο Άσος για αυτό και θα ποντάρω σε combo στον Άσο σε συνδυασμό με τα πάνω από δυο τέρματα αφού είναι λογικό πως οι Ουαλοί θα ψάξουν μια νίκη με μεγάλο σκορ αφού ενδεχομένως να χρειαστούν μια καλή διαφορά τερμάτων σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Τσεχία για την 2η θέση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 2,5

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x