ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ2022: Μαυροβούνιο- Ολλανδία ( 7ος όμιλος)

Προκριματικά Μουντιάλ2022: Μαυροβούνιο- Ολλανδία ( 7ος όμιλος)
Spread the love

H Ολλανδία δοκιμάζεται στην Ποντγκόριτσα με στόχο το 2ιπλο απέναντι στο Μαυροβούνιο που θα τους φέρει σε θέση ισχύος , δηλαδή θα διατηρήσει το + 2 από την 2η Νορβηγία, λίγα 24ωρα πριν από τον μεταξύ τους “τελικό” στο Ρότερνταμ.

Οι γηπεδούχοι είδαν και τις λιγοστές ελπίδες που είχαν για την κατάκτηση της 2ης θέσης να χάνονται μαζί με την πρόσφατη ήττα τους από την Νορβηγία (2-0) στο Όσλο.

Το Μαυροβούνιο εντός έδρας έχει μαζέψει μόλις έναν βαθμό στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια του δίχως καν να έχει βρει δίχτυα ενώ συνολικά το εθνικό συγκρότημα του Ραντούλοβιτς δεν έχει σκοράρει στα 3/4 αφού παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυσκοίλιο στην επίθεση.

Οι Οράνιε με τον Φαν Γκάαλ στον πάγκο τους έχουν βρει ρυθμό, momentum και φόρμα και αυτό φαίνεται στο γήπεδο όπου μετράνε 4 σερί νίκες με τέρματα 17-2!

Εκτός από την 4αρα που φιλοδώρησαν το Μαυροβούνιο στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου , σκόρπισαν με 6 γκολ τόσο την Τουρκία όσο το Γιβραλτάρ , ενώ κόντρα στην Λετονία (0-1) δεν είχαν τόσα κέφια.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν αμφίβολο τον Βαϊνάλντουμ και σίγουρα εκτός δράσης τους: Μπερχάουζ, Ντρόμελ, Τίμπερ και Χάκπο.

Προϊστορία: Το 4-0 του πρώτου γύρου είναι και το μοναδικό μεταξύ τους παιχνίδι στην πρόσφατη παράδοση.

* Η Ολλανδία έχει το μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, είναι σε φόρμα, έχει κερδίσει στα 6/7 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στην διοργάνωση και έχει κρατήσει το μηδέν στα 5/7 αντίστοιχα δικά της ματς στον θεσμό. Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε απόδοση 1,80 το 2ιπλο από το ημίχρονο αφού ήδη η εθνική ομάδα του Φαν Γκάαλ αριθμεί 6/7 τέτοια για την διοργάνωση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2/2

(Visited 21 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x